Modna obutev in dodatki za popoln izgled

Vemo, da so sladice vedno pika na i dobrih kosil ali večerij. In v modnem svetu tudi vemo, da so izbrani čevlji in modni dodatki – pokrivala, šali, nogavice, torbe in nahrbtniki ter pasovi – pika na i osebnega sloga.

Torej je pametno, da moški na sezonskih popustih kupi kakovostne gležnarje, usnjene čevlje ali sodobne mestne športne copate. Klasične aktovke in torbe so v zadnjih letih zamenjali dizajnerski nahrbtniki, ki so jih moški zares vzljubili, tudi sam sem med njimi. Znamka G-Star, denimo, ima nadvse trendovske nahrbtnike.

Šali in volnene kape so pozimi nuja, hkrati pa tisti dodatki, ki popestrijo in oživijo podobo moškega. Črn ali rjav usnjen pas je malodane nuja, nogavice z vzorci in v opaznih barvah pa zabavna osvežitev moškega ‘outfita’.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gležnjarji Karl Lagerfeld
269,95 €
Gležnjarji Dune London
161,50 €
Mokasini Exton
129,50 €
Čevlji G-Star
149,95 €
Čevlji Lumberjack
83,50 €
Čevlji Digel
193,00 €
Superge Colmar
114,99 €
Nahrbtnik G-Star
129,95 €
Šal Barts
54,99 €
Kapa North Sails
70,00 €
Pas G-Star
45,00 €
Nogavice Burlington
13,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno