Modna eleganca Trussardi

Torbice Trussardi s svojimi edinstvenimi detajli izražajo poklon eleganci ženstvenega sloga, ki nikoli ne ostane neopažen. Ženske nakupovalne torbe Trussardi so kot nalašč za sodobno žensko, ki rada ostane elegantna na poti. Oblikovane so tako, da kar najbolje izkoristijo funkcionalnost prostorne torbe, ne da bi pri tem žrtvovali lepoto elegantnega dodatka. Najnovejša kolekcija vključuje tudi druge modele, kot so ženski nahrbtnik in manjše torbice s posebno prešito teksturo in minimalistične denarnice z zadrgo. Zahvaljujoč klasičnim barvnim odtenkom v črni, konjak barvi in beli, se torbice podajo k čisto vsaki barvni shemi oblačil. Skratka, predlogov je veliko, le izbrati je treba pravega.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nakupovalna torba Trussardi
173,50 €
Denarnica Trussardi
54,50 €
Majhna torba Trussardi
167,50 €
Nahrbtnik Trussardi
184,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Trussardi

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno