MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Moderna in ženstvena KOCCA

Italijanska blagovna znamka Kocca nas to sezono ob prekrasni kolekciji, ki jo opredeljujejo skrbno izbrani detajli, navdušuje tudi z izjemnimi stilističnimi prijemi. Obiščite Koccin kotiček v Nami ali se sprehodite skozi spletno ponudbo omenjene blagovne znamke in ‘odgovorili’ vam bodo na spodnja in številna druga vprašanja, ki se vam porajajo, ko izbirate oblačila za novo modno sezono.
Naravni barvni toni so primerni za vse priložnosti, še zlasti v družbi romantičnih detajlov. Se vam zdi klasična obleka dolgočasna? Model z dodatnimi detajli, kot so poudarjeni rokavi, in pasom v istem barvnem odtenku je kot nalašč, da poudari vaš modni okus in ženstveno postavo. Ste vedeli, da se cvetlični potisk lahko popolnoma ujema s črtastim tiskom? Odgovor se skriva v razmerju. Ne veste, kako se ne odreči eleganci obleke in praktičnosti hlač? Z lahkotnim kombinezonom!

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Kocca

Bluza s čipko in poudarjenimi rokavi Kocca.
132 €
Elegantne hlače z višjim pasom Kocca.
108 €
Srajčna obleka Kocca.
150 €
Obleka v videzu džinsa Kocca.
192 €

Aktualno