Moški Pierre Cardin jesen/zima 22, 40 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete ugodneje.

Znamko Pierre Cardin, ki je sinonim za večno modno klasiko, lahko na sezonskih popustih nakupujete kar – 40 % ugodneje.

Oblikovalci znamke pa so v jesensko-zimski kolekciji 2022 dokazali, da se zelo zavedajo, kako pomembno je posodobiti modno klasiko s podpisom Pierre Cardin.

Zadnja kolekcija vsebuje oblačila, izdelana iz bolj elastičnih materialov, vsaj polovica kolekcije pa je narejena iz recikliranih materialov, saj se tudi pri Pierre Cardinu zavedajo trajnosti v modi.

Kolekcija jesen-zima 2022 temelji na sodobnejših krojih, pestri barvni paleti – modra, rdeča (veliko rdeče), rjava, več odtenkov sive, temno zelena, tudi bela – in ima v mislih moška oblačila za poslovneže, za njihov prosti čas in popoldanska neobvezna druženja.

Pri denimu, denimo, so uvedli tudi bolj oprijete kavbojke, prevladuje pa temno moder jeans. Tudi srajce so precej bolj elastične, nekatere so oblikovane kot tako imenovane oversized srajce oziroma že delno jakne. V ospredju so še pletenine, predvsem puliji in polo majice z dolgimi rokavi iz merino volne. Znamka Pierre Cardin je v kolekcijo uvrstila tudi parko in t. i. bomber jopič iz najlona ali volne.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jopica Pierre Cardin
89,99 €
Dolge hlače Pierre Cardin
119,99 €
Jeans hlače Pierre Cardin
89,99 €
Dolge hlače Pierre Cardin
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Pierre Cardin

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno