Miss Dior: Novi vrtnični trio, ki očara

Novi ritual nege kože, ki kožo ovije v cvetne note dišave Miss Dior. Od luščilnega olja za telo z ekstraktom vrtnice, do razkošnega gela za tuširanje z vodo vrtnice in pomirjujočega mleka za telo z voskom vrtnice. Trije komplementarni proizvodi in njihove z vrtnico obogatene senzorične teksture, ki zagotovijo absolutno uživanje ob ritualu odišavljene nege kože telesa.
Za dodaten senzorični učinek so njihove stekleničke prava oda barvi ikonične vrtnice: rožnati.
Zanimive in igrive kvadratne oblike so lahko na igriv način postavljene skupaj in tako osvetlijo vašo kopalnico. Lepotni vrtnični ritual obljublja trenutek užitka za telo in misli, v katerem vas bo prevzela igriva cvetna svežina dišave Miss Dior.

TRIJE KORAKI DO ČUTNEGA IN ZAPELJIVEGA PRVEGA ZMENKA Z MISS DIOR

1. Iskriv sijaj: vrtnično luščilno olje za telo

Prvi korak rituala: nežno luščilno olje z ekstraktom vrtnice, čigar senzorična tekstura v rožnatem odtenku vas bo povsem prevzela. Vsebuje 83% sestavin naravnega izvora in je obogaten z ekstraktom vrtnice, po uporabi pa bo koža mehka in sijoča.

2. Svež uvod: razkošni gel za tuširanje z vodo vrtnice

Po pilingu telesa gel za tuširanje poskrbi za popolno svežino. Njegova razkošna tekstura v
transparentni roza barvi se v stiku z vodo spremeni v svilnato peno. Čistilni in osvežilni gel za tuširanje koži daje čistost, satenast in sijoč zaključek ter jo nežno ovije z notami dišave Miss Dior.

3. Končni dotik mehkobe: pomirjujoče mleko za telo z voskom vrtnice

Zaključni korak rituala. Pomirjujoče mleko za telo v mehki, lahkotni teksturi, ki se v enem koraku vpije v kožo. S formulo, ki jo sestavlja 93% sestavin naravnega izvora, kožo nahrani, navlaži in jo polepša.

Če si želite to prvo srečanje zapomniti in podaljšati trenutek užitka, potem ritual zaključite z nanosom izbrane Miss Dior dišave, ki si jo nanesete na tilnik ali na zapestji.

BLEŠČEČE VRTNICE

Novi Miss Dior ritual obljublja sofisticirano in zmagoslavno vrtnično kopel, ki s svojo svežino in objemajočim vonjem prikliče spomin na cvetlico, ki jo je strastno oboževal Christian Dior v svojem vrtu v Granvilleu. Za okrepitev sijoče sreče te vrtnice vsaka steklenička zasije v svojem odtenku ikonične barve kraljice cvetlic.

EN RITUAL, TRI ZABAVNE STEKLENIČKE

Vrtnični lepotni ritual razkriva svojo igrivo plat s tremi stekleničkami v minimalistični obliki, katerih strani krasi ikonični pepita potisk Miss Dior. Vsi trije skupaj, s svojo obliko in barvami, predstavljajo popoln dodatek v vaši kopalnici.

1 Vrednost izračunana na podlagi ISO 16128-1 in 16128-2 standarda. Preostalih 17% sestavin prispeva k delovanju, senzoričnosti in stabilnosti formule.
2 Vrednost izračunana na podlagi ISO 16128-1 in 16128-2 standarda. Preostalih 7 % sestavin prispeva k delovanju, senzoričnosti in stabilnosti formule.


Naslovna fotografija: Miss Dior
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno