Melvita

Melvita je nastala pred več kot 30 leti v srcu francoskega podeželja. Njeno ime je sestavljeno iz latinskih besed mel (med) in vita (življenje), podjetje pa je ustanovil biolog in čebelar Bernard Chevilliat, velik ljubitelj neokrnjene narave.

Kot ena prvih kozmetičnih blagovnih znamk je leta 2002 prejela Ecocertov certifikat za naravno in organsko kozmetiko. Navdihujejo jo čebele in prav tako kot one tudi Melvita izbira dragocene naravne sestavine in išče načine, kako jih združiti v učinkovite sinergije. Iz dneva v dan Melvita razkriva zaklade narave, iz njih ustvarja prave nektarje lepote in jih iz hribovite pokrajine Ardèche pošilja v vse kotičke sveta – tako širi svoje znanje in ljubezen do narave. Svoje obširno poznavanje zakladov narave pa dokazuje z inovativnimi formulami; nekatere imajo celo patent.

Melvitine kolekcije vključujejo zelo širok nabor certificirano organskih izdelkov, ki so primerni za vso družino ter zadostijo različnim potrebam in željam. Tako si lahko vsakdo sestavi sebi prilagojen ritual nege obraza in telesa.

Za Melvito lepota ni zgolj površinska. Lepota je odsev duše. Je harmonija med nami in svetom okoli nas.