Mehkoba in udobje perila Emporio Armani

Giorgio Armani je modni oblikovalec za vse čase. Modna legenda. Že pred leti se je šušljalo, da je morda le našel svojega naslednika. To naj bi bil mladi italijanski oblikovalec, ki mu je Giorgio Armani zelo pomagal na modni poti, ga tudi pripeljal na teden moške mode v Milano, a se je na koncu velikan mode odločil, da bo glavni pri vseh svojih znamkah do konca svojega življenja.

Za znamke tega oblikovalca (Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Privé, Armani Exchange, Emporio Armani Kids …) so značilni prefinjenost, kakovostni materiali, večni kroji, eleganca.

Vse te lastnosti se opazijo tudi v spodnjem perilu Emporio Armani. Že dlje časa nosim boksarice te znamke. Bolj mehkih spodnjic res še nisem nadel nase. Značilnosti perila Emporio Armani so, med drugimi, še sodoben dizajn, erotični pridih, trajnost materialov. Glede na te lastnosti perilo Emporio Armani ni pretirano drago.

Zadnje čase so mi pri tej znamki še posebej všeč njihove spodnje majice z naramnicami. Te so skrojene tako, da so bolj seksi kot spodnje majice drugih proizvajalcev. Kar me pa sploh navdušuje pri spodnjem perilu Emporio Armani, so pižame. Te so zares sodobnih krojev, precej manj klasične kot pri drugih znamkah.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Spodnje hlače boxarice Emporio Armani
28,90 €
Spodnja maja z naramnicami Emporio Armani
39,90 €
Spodnje hlače slip Emporio Armani
27,90 €
Spodnja maja kratek rokav Emporio Armani
61,90 €
Set perila Emporio Armani
38,90 €
Pižama kratek rokav Emporio Armani
78,90 €
Pižama dolg rokav Emporio Armani
111,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno