MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Maskara Max Factor 2000 Calorie, praznuje 30 let

Trideset let so ji ženske hvaležne za njen izjemen učinek. Ob tej posebni priložnosti smo ji oblikovali novo elegantno embalažo. Vse drugo je ostalo nespremenjeno, ker ji zaupamo.

V čem je skrivnost maskare 2000 CALORIE?

Posebna formula vsebuje tekoče kristale za dolžino in fin natančen nanos; ti kristali vsako trepalnico ovijejo. Mešanica mehkih voskov in vodne emulzije, ki se ob nanosu in stiku z zrakom počasneje suši – prav v tem je trik. Kombinacija omogoča večkratno nanašanje, ne da bi se pri tem ustvarile grudice. Posebej izbrani trdi voski, ki so dodani mehkim, zagotavljajo izjemno obstojnost maskare in videz, ki traja in traja.

Za dramatičen in edinstven volumen, ki ga ustvari maskara Max Factor 2000 Calorie, ima zasluge tudi krtačka. Žična krtačka s širokimi razmiki med ščetinami zadrži dovolj vsebine maskare, da se ta pri nanosu postopoma sprošča na trepalnice. Poleg tega se v steklenički skriva stožčast ožemalnik, ki pred nanosom ožame krtačko in odstrani odvečno maskaro.

*Grudice: nastanejo ob večkratnem plamtenju le v tekih primerih, da se prvi nanos na trepalnicah že v med nanosom posušijo. Tako že s prvim nanosom maskare »okrušimo suhe delce« in z novim svežim nanosom te ponovno zalepimo na trepalnice in tako nastanejo grudice.

Tina Fabjan umetnica ličenja Max Factor:

“Je nepogrešljiva maskara vsakega umetnika ličenja in seveda žensk. Z maskaro 2000 Calorie z lahkoto in takoj ustvarimo dramatičen in brezhiben volumen. Vsekakor je legendarna maskara med maskarami in še tako nezaupljivim in zahtevnim ženskam jo toplo priporočam. Maskara, ki je resnična Ikona in morda za katero dekle je bila to prva maskara. „

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Maskara 2000 calorie Max Factor
11,19 €
Maskara Lash revival Max Factor
14,19 €
Maskara Masterpiece Max Factor
13,65 €
Maskara Volume infusion elixir Max Factor
14,69 €
Maskara False lash effect Max Factor
14,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Max Factor
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno