Mavala: Večni izdelki za razkošno nego rok

Klinični in raziskovalni laboratorij Mavala iz Ženeve se že več kot 60 let osredotoča na reševanje lepotnih problemov ter nego rok, še posebej na težave z nohti.

Roke, naše zveste prijateljice … in hladni zimski dnevi.
Ste kdaj pomislili, da bi prešteli, kolikokrat na dan so vaše roke izpostavljene neprijetnim spremembam, posebno v mrzlem zimskem času?

Že prehod iz tople notranjosti na hladne razmere zunaj je lahko problematičen. Če upoštevamo, da koži na rokah primanjkuje lojnih žlez, bistvenih za zaščito povrhnjice, hitro postane suha in hrapava, ob ekstremnih vremenskih spremembah tudi pordeči. Seveda ima svojo naravno obrambo. Prva obramba rok pred vsakodnevnim stresom je njen hidrolipidni film, ki je naravna zaščita pred normalnimi klimatskimi spremembami. Ta naravna obramba poskrbi za določeno stopnjo odpornosti. Zato je potrebno vsakodnevno ponovno vzpostaviti ta zaščitni film s pomočjo enega ali več primernih izdelkov.

Mava+ omogoča ekstremno dnevno nego za zelo suho kožo rok.
Zeliščne sestavine tvorijo zaščitni film, ki okrepi naravno zaščito kože, hkrati jo pomiri, ko je vneta, rdeča in razpokana. Karitejevo maslo poskrbi za hranjenje, glajenje in vzpostavljanje ravnovesja kože na rokah. Bisabol in vitamin E pomagata zmanjšati rdečico ter pomiriti poškodovano povrhnjico. Že po prvem nanosu se bo rdečica zmanjšala, koža bo pomirjena in voljna. Dan za dnem bodo roke bolj mehke in gladke.

Priporočljivo je, da se neustreznim razmeram izogibate z zaščito rok z rokavicami, z uporabo zaščitnih sončnih krem tudi pozimi ter z uporabo posebnih izdelkov za nego.

Obnohtna kožica
Obnohtna kožica so odmrle celice, ki se odlagajo ob robu nohtne konice in jo je potrebno odstranjevati. To nam omogoča CUTICLE REMOVER odstranjevalec obnohtne kožice, ki jo v nekaj sekundah zmehča, da jo nato z lahkoto odstranimo z manikirno paličico, ovito v vato.

Suh zrak v ogrevanih prostorih suši našo kožo in lahko pomeni zelo suho obnohtno kožico, ki postane krhka in se cepi. Priporočljiva je nega s kremo CUTICLE CREAM ali oljem CUTICLE OIL za obnohtno kožico. Novost je priročno pisalo MAVAPEN z oljem za obnohtno kožico, obogateno z vitamini A,E in F. Uporabljate ga lahko vedno in povsod.

Nežnost in mehkobo kože vaših rok poudarijo negovani nohti, odeti v bleščeče barve Mavala lakov za nohte.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Olje za obnohtno kožico Mavala
13,55 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €
Mava-Strong baza za krepitev in zaščito nohtov Mavala
18,40 €
Krema za nego oči Mavala
21,90 €
Scientifique K+ utrjevalec za nohte Mavala
19,80 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Mavala
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno