MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Razkošna nega rok Mavala

Klinično raziskovalni laboratorij Mavala iz Ženeve se že več kot 60 let osredotoča na reševanje lepotnih problemov in težav z nohti ter nego rok.

Ste kdaj pomislili, kako pogosto so vaše roke izpostavljene neprijetnim spremembam, še posebej v pomladnem in poletnem času? Hormonske spremembe in prepogosta izpostavljenost sončnim žarkom brez zaščite so vzroki za pojavljanje motenj v naravni pigmentaciji kože, ki jo opazimo v obliki pigmentnih madežev. Krema za roke proti pigmentnim madežem preprečuje njihovo nastajanje.

SPLETNI NAKUP

Kompleks sedmih certificiranih ekoloških rastlin (slez, meta, plahtica, jeglič, trobentica, melisa, rman) pomaga uravnavati naravno pigmentacijo kože.
Kombinacija učinkovitega derivata visoko koncentriranega vitamina C krepi delovanje z antioksidanti ter zaščitnim učinkom obnavlja prožnost kože.

Po nekaj tednih se pigmentni madeži vidno zmanjšajo in nepravilnosti se ublažijo. Roke so bolj gladke, zaščitene in navlažene. Lahka krema se hitro vpije in pusti na koži zaščitno plast. Ne vsebuje dišav ali parabenov in dermatološko testirana.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Hranljiva krema za poškodovane nohte Mavala
24,70 €
Krema za nego predela okoli oči Mavala
21,90 €
Vlažilni serum za nohte Mavala
21,90 €
Odstranjevalec make-upa Mavala
12,50 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €


Naslovna fotografija: Mavala
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno