MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Razkošna nega nohtov in rok znamke Mavala

Klinični in raziskovalni laboratorij Mavala iz Ženeve se že več kot 60 let osredotoča na reševanje lepotnih problemov ter nego rok, še posebej na težave z nohti.

Roke v poletnih dneh! Ste pomislili na vsakodnevno izpostavljenost naših rok močnim sončnim žarkom? Ko delamo na vrtu, ko se kopamo v morju, jezeru ali reki, ko se sprehajamo …
Hormonske spremembe in prepogosta izpostavljenost sončnim žarkom brez zaščite so vzroki za pojavljanje motenj v naravni pigmentaciji kože, ki jo opazimo v obliki pigmentnih madežev. Krema za roke proti pigmentnim madežem ublaži in preprečuje nastajanje le-teh. Kompleks sedmih certificiranih ekoloških rastlin (slez, meta, plahtica, jeglič, trobentica, melisa, rman) pomaga regulirati naravno pigmentacijo in osvetljuje kožo.
Kombinacija učinkovitega derivata visoko koncentriranega vitamina C krepi to delovanje z antioksidanti ter zaščitnim učinkom obnavlja prožnost kože.
Po nekaj tednih se pigmentni madeži vidno zmanjšajo in nepravilnosti se ublažijo. Roke so bolj gladke, zaščitene in navlažene. Lahka krema se hitro vpije in pusti na koži zaščitni film. Ne vsebuje dišav in parabenov. Je dermatološko testirana.

Nohti, poživitev naših rok v poletni vročini …
MAVALA laki za nohte vsebujejo skrbno izbrane sestavine iz spretno razporejene mešanice drevesnih smol, plastifikatorjev, topil in barvnih pigmentov, ki omogočajo preprosto uporabo, popolno prijemanje, dolgotrajen sijaj ter obstojnost. LAKI za nohte pustijo nohtu dihati tudi po nanosu več plasti. Ne vsebujejo toluena, ftalata, kafre, živalskih sestavin, acetona, heptana, kolofonije. V letošnjem letu so velik izbor barv popestrili novi laki z dodanim organskim silikonom, ki dodatno povečujejo obstojnost.
O vseh lastnostih se lahko prepričate sami. Vsaka steklenička ima zavihek na katerem lahko poiščete informacije o izdelku. Najbolj pomembne so priložene.

Lak za nohte nanesemo v eni ali več plasteh.
Colofix ali Gel finish top coat sta nadlaka, ki utrdita lak za nohte. Colorfix je prozoren nadlak, ki z akrilom ustvari sijoč, trden, vendar elestičen film, ki manikiri omogoča absorbirati dnevne šoke, podaljša obstojnost in ščiti pred krušenjem. Gel finish top coat je prozorna tekstura, ki ustvari 3D manikiro, kupolast videz, brez uporabe UV lučke.
Lak za nohte potrebuje določen čas, da se primerno posuši. Za skrajšanje tega časa lahko uporabimo Mavadry lak za hitro sušenje ali Oil seal dryer, oljni lak za hitro sušenje laka touch-dry.

Odstranjevalci laka za nohte so izdelki, ki jih nujno potrebujemo, ko odstranjujemo lak za nohte. Uporabljamo lahko odstranjevalce z acetonom, v primeru, da imamo zelo občutljive nohte uporabimo odstranjevalce brez acetona. Ti so brez acetona in vsebujejo idealno mešanico mehkih topil in estrov, lak za nohte pa odstranijo ne da bi osušili nohte in kožo. V primeru, da pride do napake pri nanosu laka za nohte, lahko v eni potezi napako popravite z uporabo Mavapena, odstranjevalca laka za nohte brez acetona v obliki pisala. Bombažne blazinice, prepojene z idealno mešanico mehkih topil in estrov brez acetona, so idealne za potovanja.

Laboratorij Mavale priporoča, naj bo enako kot nega nohtov na rokah pomembna tudi osnovna nega in manikira nohtov na nogah, ki so večino časa zaprti v čevljih, v poletnih mesecih pa izpostavljeni različnim mehanskim zunanjim vplivom in soncu.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Negovalna kopalna sol Mavala
18,70 €
Mava-Strong baza za krepitev in zaščito nohtov Mavala
18,40 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €
Odstranjevalec make-upa Mavala
12,50 €
Manikura Mavala
17,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Mavala
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno