Razkošna nega nohtov in rok Mavala

Klinični in raziskovalni laboratorij Mavala iz Ženeve, se že več kot 60 let osredotoča na reševanje lepotnih problemov ter nego rok.

Ste kdaj pomislili, da bi prešteli kolikokrat na dan so vaše roke izpostavljene neprijetnim spremembam? Spomnite se samo na umivanje rok, včasih v mrzli vodi, včasih v vroči. Že prehod iz tople notranjosti na hladne razmere zunaj je lahko problematičen.

Če upoštevamo, da so roke dnevno izpostavljene različnim spremembam, ni presenetljivo, da pordečijo, postanejo razpokane in suhe. In nohti? Noht je prožna in odporna površina iz keratina, ki ščiti prst in prstne blazinice, omogoča prijemanje majhnih predmetov, trganje in praskanje. A danes so nohti neločljiv del videza, čeprav še vedno služijo svojemu funkcionalnemu namenu.

SPLETNI NAKUP

Slabo zdravstveno stanje, prehranske pomanjkljivosti ali slab krvni obtok lahko zavirajo rast nohtov. Bolezni, prehrana in podhranjenost vplivajo na njihovo stanje. Reševanje poškodb je navadno kratkotrajno, vendar zahteva takojšnjo pozornost.

Nohte lahko oslabijo tudi nekateri zunanji dejavniki, kot ponavljajoča uporaba topil, močnih detergentov in drugih čistil, prekomerno izpostavljanje soncu, močan pritisk, nepravilna uporaba lakov za nohte, pretesni prstani, pretirano čiščenje konice, slabo opravljene manikire…

Priporočljivo je, da se neustreznim razmeram izogibate z zaščito rok in nohtov z rokavicami, z uporabo zaščitnih sončnih krem, z uporabo posebnih izdelkov za nego.

Vsak izdelek za nego rok in nohtov, znamke Mavala zagotavlja rešitev.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Vlažilni serum za nohte Mavala
17,75 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €
Zaščite za nohte Mavala
17,90 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €
Stop Mavala
13,55 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Mavala

Aktualno