Maskirni vzorec se vrača v moško modo

To, da se modni trendi ciklično vračajo, vemo tako modni poznavalci kot že tudi modni laiki. Nekaj let je moden ta vzorec, potem spet drugi. Čez nekaj let se en vzorec vrne, drugi za nekaj sezon potone v pozabo. In sledi nov modni krog …

Letošnjo pomlad in poletje lahko moški, ki jim je blizu vojaški slog, spet zapopadejo maskirni (camo) vzorec, kjer se prepletata bež in zelena barva ali pa temno modra in siva barva. Vojaški ali maskirni slog ponavadi izberejo moški, ki želijo poudariti svojo moškost, hkrati pa tudi, da se zavedajo aktualnih modnih smernic.

Med znamkami, ki stavijo na ulične modne trende in so za letošnjo pomladno-poletno sezono v svoja oblačila vnesla vojaški slog, prednjači G-Star. Pri barvah so se njihovi oblikovalci odločili pomešati predvsem bež in zelene maskirne vzorce.

In, modni moški, prav poseben namig za vas: maskirne jakne ali tanjše parke so ta hip še aktualne in ne prevroče, modno pa se bodo zelo ujele z belimi supergami, t-shirti in modrimi kavbojkami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav G-Star
49,95 €
Jeans hlače G-Star
129,95 €
Majica kratek rokav G-Star
49,95 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: G-Star

Aktualno