MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Marvis: zobne paste, ki spremenijo rutino umivanja zob

Marvis spremeni vsakdanji ritual v nekaj izjemnega, nepričakovanega, celo blaženega. Nenadoma vas jutranja rutina nekam ponese, v ustih pa pusti prijeten okus.
Marvis je družinska znamka iz Firenc in tudi najbolj uporabljena zobna pasta v Italiji.
Zakaj pa so zobne paste Marvis tako posebne?

So brez parabenov, glutena in fluorida in niso testirane na živalih.

Gre za sodobno zobno pasto, vse od embalaže in okusov do učinka ter izkušnje. Je izjemno kremasta in se prijetno peni, najbolj pomembno pa je to, da poskrbi za čiste zobe.

Marvis ponuja zobne paste v 8 klasičnih okusih in 3 okusih, ki so v omejeni izdaji ter ustne vode v 4 okusih. Nekateri najbolj priljubljeni okusi so: Aquatic Mint, Cinnamon Mint, Ginger Mint, Licorice in Jasmin.

O njih smo povprašali uporabnike in so nam povedali naslednje:

AQUATIC MINT
“MARVIS Aquatic Mint diši, kot da ste na plaži, ko je hladno! Spraševala sem se, ali je to zobna pasta? To bi pričakovala od gela za prhanje, vendar jim je ta vonj nekako uspelo pridobiti v zobno pasto. Okus je močan po meti. Prebudi vse čute. Je kul in osvežujoč. Res mi je bila všeč.” – Anja M.

CINNAMON MINT
“Hmmm! Tole diši po cimetu! Okus je kot cola s cimetom. Osebno mi je bila všeč količina cimeta v tej zobni pasti. Saj veste, da je cimet lahko zelo močan, vendar ga je v tej pasti ravno dovolj. Ta okus mi je res pomagal začeti jutro.” – Ivan K.

GINGER MINT
“Zobna pasta Ginger Mint ima blag vonj po ingverju. Okus pa je prava meta z babičinega vrta. Je precej močan in zelo osvežujoč.” – Krešo B.

LICORICE AMARELLI
“Če vam je všeč okus sladkega korena ali Haribo bombonov, vam bo ta okus všeč. Diši po tem. Če niste ljubitelj sladkega korena, to ni za vas. Če ste, vas čaka zobna krema, ki se ji ne boste nikoli odrekli. Me je pa presenetilo, da mi je bila ta zobna pasta všeč, kljub temu, da nisem oboževalec sladkega korena. Popoln primer ‘nikoli ne reci nikoli.'” – Mario D.

JASMIN MINT
“Kot vse dišave zobne paste Marvis – je tudi ta pristna. Je kot cvet jasmina. Če imate radi rože, jasmin in cvetlične vonjave, vam bo to všeč. Morda ni za vsakogar, a mene je navdušilo! Če želi kdo od sodelavcev preizkusiti svoj Jasmin Mint – moj predal je odprt.” – Marija K.

Ponudba zobnih past Marvis vključuje tudi Classic Mint, Whitening Mint in Anise Mint, v omejeni izdaji zobnih past pa so tudi okusi Creamy Matcha Tea, Earl Grey Tea in Blossom Tea, ki jih morate poizkusiti.

Če se sprašujete, kje kupiti zobno pasto Marvis, je odgovor eden in edini – v Nami.


Naslovna fotografija: Marvis
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno