MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Marvis: zobne paste, ki spremenijo rutino umivanja zob

Marvis spremeni dnevni ritual v nekaj izjemnega, nepričakovanega, celo blaženega. Nenadoma te jutranja rutina nekam ponese, pusti dolgotrajen, prijeten okus v tvojih ustih.

Marvis je družinska znamka iz Firenc in tudi najbolj uporabljena zobna pasta v Italiji.

Zakaj pa so zobne paste Marvis tako posebne?

So cruelty free in ne vsebujejo parabenov, glutena in fluorida. 

Gre za sodobno zobno pasto. Vse od embalaže do vsakega okusa. Ter seveda učinka in izkušnje. Je izjemno kremasta in se res prijetno peni. Tako kot bogata peneča kopel. Zares poskrbi za čiste zobe. Lahko vidite mehurčke. Vidite peno. To je zares posebna izkušnja! 

Marvis ponuja zobne paste v 8 klasičnih okusih in 3 okusih v omejeni izdaji ter ustne vode v 4 okusih. Nekateri med njimi, ki so tudi najbolj priljubljeni so: AQUATIC MINT, CINNAMON MINT, GINGER MINT, LICORICE in JASMIN. 

SPLETNI NAKUP

O njih smo povprašali uporabnike in so nam povedali naslednje: 

AQUATIC MINT 

Marvis Aquatic Mint diši, kot da ste na plaži, ko je hladno! Spraševala sem se, ali je to sploh zobna pasta? To bi pričakovala od gela za prhanje, vendar jim je ta vonj nekako uspelo pridobiti v zobno pasto. Ima močan okus po meti, ki prebudi vse čute. Je kul in osvežujoč. Res mi je bila všeč. – Anja M.

CINNAMON MINT 

Hmmm! Tole diši po cimetu! Okus je kot cola s cimetom. Osebno mi je bila všeč količina cimeta v tej zobni pasti. Saj veste, da je cimet lahko zelo močan, vendar ga je v tej pasti ravno dovolj. Ta okus mi je res pomagal začeti jutro. – Ivan K.

GINGER MINT

Zobna pasta Ginger Mint ima blag vonj po ingverju. Okus pa je PRAVA meta z babičinega vrta. Je precej močan! Je zelo osvežujoč. – Krešo B.

LICORICE AMARELLI

Če vam je všeč okus sladkega korena ali Haribo bombonov, vam bo ta okus VŠEČ. Diši po tem. Če niste ljubitelj sladkega korena, to ni za vas. Če ste, vas čaka zobna krema, ki se ji ne boste nikoli odrekli. Me je pa presenetilo, da mi je bila ta zobna pasta všeč, kljub temu, da nisem oboževalec sladkega korena. Popoln primer “nikoli ne reci nikoli”. – Mario D.

JASMIN MINT

Kot vse dišave zobne paste Marvis – je tudi ta PRISTNA. Je kot cvet jasmina. Če imate radi rože, jasmin in cvetlične vonjave, vam bo to všeč. Morda ni za vsakogar, a mene je navdušilo! Če želi kdo od sodelavcev preizkusiti Jasmin Mint – moj predal je odprt. – Marija K.

Če se sprašujete, kje kupiti zobno pasto Marvis, je odgovor v eni in edini Nami. 

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Zobna pasta Whitening Mint Marvis
11,90 €
Zobna pasta Jasmin Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Ginger Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Classic Strong Mint Marvis
9,90 €
Set zobnih past 7 Flavours Pack Marvis
29,90 €


Naslovna fotografija: Marvis
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno