Marvis: Paste, ki spremenijo rutino umivanja zob

Prva stvar, ki vam jo želimo povedati, je, da je Marvis družinska znamka iz Firenc in tudi najbolj pogosto uporabljena zobna pasta v Italiji. Zakaj pa so zobne paste Marvis tako posebne?
Te zobne paste so cruelty free, brez parabenov, brez glutena in brez fluorida.

Krožijo različna mnenja o zobni pasti s fluoridom ali brez. Vsaka od teh past ima svoje prednosti in slabosti. Nismo ne zdravniki ne zobozdravniki, zato vas ne bomo poskušali prepričevati ne v ne eno ne v drugo smer. Želimo pa vas seznaniti, da se morajo predvsem starši z majhnimi otroki izobraziti in se pogovoriti s svojim družinskim zobozdravnikom o učinkih fluorida na otroke (nevarnosti zaužitja/odmerek fluorida). Tudi odrasli naj se posvetujejo s svojim zobozdravnikom, ali naj uporabljajo zobne paste s fluoridi ali brez (uživanje sladkorja, prehrana, nagnjenost k nastanku kariesa, potreba po ustni vodi s fluoridi itd.). Moramo omeniti, da smo pred testiranjem Marvis zobnih past brez fluorida uporabljali le zobne paste s fluoridom.

Na www.delmerion.hr navajajo, da je Marvis sodobna zobna pasta. Moramo se strinjati. Vse od vizualne podobe blagovne znamke, embalaže zobne paste do vsakega okusa zobne paste je zagotovo sodobno. Na spletu smo zasledili tudi podatek, da “Marvis spremeni dnevni ritual v nekaj izjemnega, nepričakovanega, celo blaženega. Nenadoma te jutranja rutina nekam ponese, pusti dolgotrajen, prijeten okus v tvojih ustih.” Ta citat smo namenoma pustili tukaj, saj smo se točno tako počutili po umivanju zob z zobno pasto Marvis. V nadaljevanju se bomo dotaknili vsakega okusa posebej, vendar je naša skupna izkušnja te zobne paste kremasta. Res se peni. Peni se. Peni se!

Tako kot bogat šampon … kot bogata peneča kopel … tako kot vaš najljubši gel za prhanje. Ko se izdelek speni, se počutimo čisti (naši lasje, naša koža, naši zobje). Pri izdelkih, ki se ne penijo dobro (ne glede na to, kako dobri so), se vedno vprašamo: “Ali so mi očistili lase in kožo?” Ta zobna pasta očisti vaše zobe! Lahko vidite mehurčke. Vidite peno. Celo čutite, da se zobje čistijo (kot da so v vaših ustih možici, ki dobro drgnejo zobe). Ne šalimo se! To je izkušnja! S temi edinstvenimi zobnimi pastami smo si dlje časa umivali zobe, ob izpiranju ust pa so se nam zobje lesketali! Naši zobje so izgledali odlično, usta so bila čista in dah je bil svež. Zelo smo zadovoljni!

Ali obstaja slaba stran? So na dražji strani zobnih past, a verjemite nam, ko rečemo, da so vredne tega. In da so zares odlične.

Marvis ponuja zobne paste v osmih klasičnih okusih in treh okusih v omejeni izdaji ter ustne vode v štirih okusih. Najbolj so nas navdušili Aquatic Mint, Cinnamon Mint, Ginger Mint, Licorice in Jasmin.

Tudi vse sodelavce smo povprašali za ocene in tole so povedali:

AQUATIC MINT
Marvis Aquatic Mint diši, kot da ste na plaži, ko je hladno! Tako čudno je! Spraševala sem se, ali je to zobna pasta? To bi pričakovala od gela za prhanje, vendar jim je ta vonj nekako uspelo pridobiti v zobno pasto. Okus je močan po meti. Prebudi vse čute. Je kul in osvežujoč. Res mi je bila všeč. – Anja M.

CINNAMON MINT
Hmmm! Tole diši po cimetu! Okus je kot kola s cimetom. Osebno mi je bila všeč količina cimeta v tej zobni pasti. Saj veste, da je cimet lahko zelo močan, vendar ga je v tej pasti ravno dovolj. Ta okus mi je res pomagal začeti jutro. – Ivan K.

GINGER MINT
Zobna pasta Ginger Mint ima blag vonj po ingverju. Okus pa je prava meta z babičinega vrta. Je precej močan! Je zelo osvežujoč. – Krešo B.

LICORICE AMARELLI
Če vam je všeč okus sladkega korena ali Haribo bombonov, vam bo ta okus všeč. Diši po tem. Če niste ljubitelj sladkega korena, to ni za vas. Če ste, vas čaka zobna krema, ki se ji ne boste nikoli odrekli. Me je pa presenetilo, da mi je bila ta zobna pasta všeč kljub temu, da nisem oboževalec sladkega korena. Popoln primer “nikoli ne reci nikoli”. – Mario D.

JASMIN MINT
Kot vse dišave zobne paste Marvis je tudi ta pristna. Je kot cvet jasmina. Če imate radi rože, jasmin in cvetlične vonjave, vam bo to všeč. Morda ni za vsakogar, a mene je navdušilo! Če želi kdo od sodelavcev preizkusiti svoj Jasmin Mint, moj predal je odprt. – Marija K.

Ponudba zobnih past Marvis vključuje tudi Classic Mint, Whitening Mint in Anise Mint, v omejeni izdaji zobnih past pa so tudi okusi Creamy Matcha Tea, Earl Grey Tea in Blossom Tea, ki jih zagotovo nameravamo poizkusiti čim prej.

Če se sprašujete, kje kupiti zobno pasto Marvis, je odgovor v Nami. Naš nasvet? Vsekakor jih poizkusite. Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama.


Naslovna fotografija: Marvis
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno