MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

5 praktičnih nasvetov za optimalno barvanje las z Naturavit Martis

Linija Martis je obstojna barva za lase na zeliščni osnovi, ki nežno obarva in odlično prekrije tudi sive lase.

SPLETNI NAKUP

5 praktičnih nasvetov za optimalno barvanje doma:

  1. Pri izbiranju odtenka vedno preverite vzorec barv na polici. Linija Martis je na voljo v več kot 30 odtenkih. Značilnost barv je, da nekoliko temnijo. Dobra stran tega je, da odlično prekrijejo sive lase. Svetujemo vam, da ob prvi uporabi izberete ton ali dva svetlejši odtenek, kot ste izbrali na vzorcu.
  2. Držite se pravila, da na svoje lase nanesete raje več barve kot premalo, saj bo le tako barva enakomerno obarvala vaše lase. Običajno tudi zelo kratki lasje zahtevajo vsebino cele škatle.
  3. Barvo zmešajte z razvijalcem v razmerju 1:1. To pravilo je zelo pomembno, saj zagotovi optimalne rezultate barvanja. Ne glede na to, koliko odtenkov mešate skupaj, je zelo pomembno, da vedno ohranjate pravilno razmerje.
  4. Vedno svetujemo, da barvo mešate v plastični ali keramični posodici in si jo nato na lase nanašate s čopičem za barvanje las.
  5. Barvo nanašajte na neumite lase, razen v primeru, da ste na lase pred kratkim nanesli lak, gel za lase, peno ali podoben izdelek za oblikovanje. Ti izdelki lahko namreč vplivajo na rezultat barvanja. V tem primeru vam svetujemo, da svoje lase pred barvanjem najprej umijete s šamponom in jih osušite, preden se lotite barvanja.

Dodaten nasvet:
Za dolgo obstojnost barve uporabljajte Martis regenerator, ki navlaži, nahrani in zaščiti lase. Po nanosu ne izpirajte.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kremni šampon proti prhljaju Naturavit
7,20 €
Kremni šampon za barvane lase Naturavit
7,20 €
Kremni šampon proti izpadanju lase Naturavit
7,20 €
Kremni šampon za pogosto umivanje las Naturavit
7,20 €
Kremni šampon za mastne lase Naturavit
7,20 €


Naslovna fotografija: Martis Naturavit
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno