Mango: modni hiti, ki vas ne bodo pustili ravnodušne

NAREJENO DOMA

Kvačkani ali pleteni krajši topi to poletje spadajo prav na vrh modne gore. Še zlasti priljubljeni so tako imenovani crop topi, ki spominjajo na vrhnji del kopalk. V barvitih različicah ali klasični črno-beli kombinaciji so odlična popestritev, ko čez kratke džins hlače ogrnete preveliko belo laneno srajco oziroma poletno vročino preganjate v zvončasto oblikovanih džins hlačah in ‘popotniških’ sandalah.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Mango

Kvačkan top Mango.
25,99 €

Asimetričen pulover Mango.
29,99 €

DOLGA OBLEKA

Ohlapna dolga obleka lahko postane vaš pravi poletni zaveznik. Lahkotnost stiliranja od vas ne zahteva nič drugega kot to, da se odločite, ali jo boste v pasu stisnili ali ne ter ali boste zraven obuli natikače z nizko peto ali bolj elegantne sandale. Enobarvne ali vzorčaste? To poletje prikimavamo tako živahnim odtenkom kot tudi črni in beli ter vsem cvetličnim vzorcem, ki v vas vzbujajo modno veselje.

Obleka Mango.
39,99 €

Obleka Mango.
49,99 €

Obleka Mango.
39,99 €

Obleka Mango.
39,99 €

UDOBNE HLAČE

Tokrat ni govora o trenirkah, temveč o udobnih, lahkotnih hlačah, ki spominjajo na pižamo. Stisnjene na dolžini ali širokega sedemosminskega kroja se podajo tako k oprijetim topom v nevtralnih barvah kot k običajnim belim majicam, spredaj zavezanim v vozel, in širšim bluzam. Te so lahko skladne z vzorcem hlač ali pa za modno razgibanost stajlinga poskrbijo s kontrastnim vzorčnim motivom. Sončni zahod lahko v poletnih udobnih hlačah pričakate tudi v kombinaciji z zgornjim delom kopalk.

Hlače Mango.
29,99 €

Hlače Mango.
25,99 €

Hlače Mango.
25,99 €

Hlače Mango.
29,99 €

Hlače Mango.
39,99 €

Aktualno