Maksimirajte svoj M·A·Cstack trenutek

Družina M·A·CStack se širi! M·A·CStack Legit Lift Lash baza in nov kostanjevo rjav odtenek M·A·CStack maskare, za katerega je bil inspiracija naš bogato rjav svinčnik za ustnice. Ustvari ikoničen izgled s privzdignjenimi in podaljšanimi trepalnicami.

Imate ravne trepalnice, ki se obračajo navzdol? Ali privihane trepalnice, ki potrebujejo dodatno podaljšanje? Uporabi M·A·CStack Legit Lift Lash bazo kot svoj nov trik. Inovativna formula deluje z vsemi maskarami kot ultimativni pomočnik pri ustvarjanju prilagojenega volumna, dolžine, dviga in obstojnosti trepalnic.

Lahka svilnato-serumska tekstura, izdelana iz ricinusovega olja in obogatena s provitaminom B5 in patentiranim ClayWax kompleksom, zagotavlja urejene trepalnice, pripravljene za maksimalni nanos. Naslednja generacija krtačke, oblikovana v obliki kodralnika, poudari lahko formulacijo, takoj izpostavi trepalnice od korena do konice in poudari skrit centralni lok – ustvarja rezervoar, ki zadrži optimalno količino serumske baze, da enakomerno obloži vsako trepalnico.

Ko so trepalnice pripravljene za nanos maskare, uporabite M·A·CStack maskaro – zdaj bolj nosljivo kot kdajkoli prej s popolnoma novim bogatim odtenkom rjave, navdihnjenim z našim ikoničnim svinčnikom za ustnice v odtenku Chestnut.


Naslovna fotografija: M·A·CStack
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno