Majice s kratkimi rokavi in kratke hlače so modni hit poletja

Se spomnim, ko sem bil še otrok in mladostnik, da kratke hlače in t-shirti nikakor niso bili primerni za moške službene oprave. Minilo je nekaj desetletij in kratke hlače ter majice s kratkimi rokavi – t-shirti, polo majice – so bolj ali manj utečena ter čedalje bolj priljubljena in modna kombinacija za moške, zlasti mlajše moške in fante.

SPLETNI NAKUP

Seveda imajo nekatera podjetja, še posebej pa javna uprava, stroga pravila glede nošnje predvsem kratkih hlač, a če so ta elegantna (denimo Selected, Antony Morato), ob njih pa moški izbere še kakovostno polo majico (na primer Colmar) ter tanjši poletni suknjič, bo utišal najbolj zahtevne delodajalce.

Najraje imam poletje. Zakaj? Ker obožujem kratke hlače in majice s kratkimi rokavi. Tudi ko grem na sestanek, ne bom okleval pri izbiri t-shirta in kratkih hlač, bom pa zraven oblekel še modni suknjič in fine usnjene sandale. In očitki, da nisem ‘urejen’, nikakor ne bodo primerni. Če lahko zvezdnika Brad Pitt in Taron Egerton, potem lahko tudi jaz!

Ko pa moški izbira garderobo za šport in rekreacijo, pa kratke športne hlače vseh barv in t-shirti sploh niso več dilema. Dovoljeno je vse!

SPLETNI NAKUP

Od 20. 07. do 25. 07. 2023 ob nakupu dveh že znižanih izdelkov blagovnih skupin majice kratek rokav, Polo majice kratek rokav in kratke hlače prejmete dodatni 20 % popust. Akcija velja v veleblagovnici in na Nama.si*.

*Akcija ne velja na izdelke sezone jesen-zima 2023. Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav AX
60,90 €
Kratke hlače Iceplay
130,00 €
Polo majica kratek rokav AX
109,90 €
Kratke hlače G-Star
69,95 €
Majica kratek rokav Iceplay
84,00 €
Majica kratek rokav Colmar
89,99 €
Kratke hlače North Sails
79,90 €
Majica kratek rokav North Sails
45,00 €
Kratke hlače S.Oliver
49,99 €
Kratke hlače Colmar
109,99 €


Naslovna fotografija: Profimedia

*Akcija velja od 20. 07. do 25. 07. 2023.

**Akcija ne velja na izdelke sezone jesen-zima 2023. Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno