Majica s kratkimi rokavi je ključen poletni kos

Majica s kratkimi rokavi je ključen modni poletni kos, ki mu v ženski garderobi vse prevečkrat namenjamo premalo pozornosti. Vsak izkušen stilist vam bo povedal, da ženska potrebuje vsaj štiri različne kakovostne majice s kratkimi rokavi.

Običajno belo majico, ki jo letos lahko krasijo prefinjeni detajli v obliki gub na ramenskem šivu ali volančki. Nosimo jo tako v kombinaciji s hlačnim kostimom kot tudi v bolj sproščenem vzdušju z džinsom, kratkimi hlačami ali celo pod slip obleko. Črna majica s kratkimi rokavi ima podobno vlogo kot bela, le da jo nosimo v temnejših barvnih kombinacijah. Ležeren poletni modni slog se vedno znova zanaša na majice s kratkimi rokavi, ki jih krasijo zanimivi slogani, vzorci oziroma fotografije.

Ob salonarjih z visoko peto so idealno oblačilo, ko želite džins hlačam vdihniti malce več elegance. In ne nazadnje je tu še majica s kratkimi rokavi v športnoelegantnem slogu. Pomislite na polo majico v barvah, bele hlače in usnjene mokasine. Zelo šik, kajne?

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Profimedia
Majica kratek rokav G-Star
39,95 €
Profimedia
Majica kratek rokav Kocca
66,00 €
Majica kratek rokav Deha
65,00 €
Majica kratek rokav Morgan
25,00 €
Profimedia
Majica kratek rokav Selected
21,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €
Majica kratek rokav Comma
49,99 €
Majica kratek rokav Ted Baker
59,00 €
Majica kratek rokav Colmar
99,99 €
Majica kratek rokav Tom Tailor
25,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno