MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Igra kontrastov, od nežnih do izrazitih

Pri znamki Comma so poskrbeli za osvežitev vaše garderobe z veliko izbiro različnih oblek in kostimov. Materiali in vzorci temeljijo na igri kontrastov, od nežnih do izrazitih. Prav posebej izstopa romantična čipka v izraziti roza barvi ciklame. Barvna lestvica majske kolekcije sega od čutnih nežno roza in bež pastelov, do izrazite rožnate v barvi ciklame.

Z lanom v tople dni
Ne znamo si predstavljati toplega poletja brez lanenih oblačil. Modni kosi iz lanu so običajno v svetlejših tonih, kot so bela, bež in svetlo roza, vendar se odlično kombinirajo z izrazitejšimi barvami. Lan je naravno vlakno, ki je eno izmed najstarejših in najdražjih tekstilij in je zaželen pri večini modnih znamk. Modni kosi iz lanu so običajno minimalistični, zato si lahko pri izbiri nakita in čevljev lahko daste duška.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pajac Comma
159,99 €
Bluza kratek rokav Comma
49,99 €
Obleka Comma
139,99 €
Dolge hlače Comma
99,99 €
Blejzer Comma
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno