Mádara retinol serum, ki ne draži kože

Ste se kdaj zalotili, da sanjarite o nežni naravni (a enako močni) alternativi retinolu? Z veseljem vam sporočamo, da sedaj obstaja, in sicer v obliki Botanic Retinol seruma. Pridružite se nam, ko se bomo pobliže spoznali s to naravno alternativo retinolu in razkrili njene pomlajevalne sposobnosti, vključno s tem, kako lahko koristi vaši koži.

Predstavljamo Mádara Botanic Retinol serum, naravno alternativo retinolu.
V podjetju Mádara verjamejo, da je prihodnost kozmetičnih aktivnih sestavin v učinkovitih rastlinskih sestavinah. Da bi ponudili resnično učinkovit, a hkrati naraven in nežen način za doseganje rezultatov, kot jih daje retinol, je Mádara z obsežnimi raziskavami in testiranjem našla popolnoma naravno alternativo.

Z veseljem vam predstavljamo Time Miracle Botanic Retinol Serum, inovacijo na področju alternativ retinolu, ki se z dermatološkimi testi dokazano kosa z učinkovitostjo sintetičnega retinola. Usmerjen je na podobne reakcijske poti v koži in spodbuja naravno obnavljanje kožnih celic in proizvodnjo kolagena ter tako pomaga vidno zmanjšati znake staranja kože.

SPLETNI NAKUP

________________________________________
100 %
jih potrjuje bolj gladko kožo.
Dermatološko testiranje – 10 prostovoljcev,
8 tednov uporabe.
________________________________________
90 %
je imelo izboljšano elastičnost kože.
Dermatološko testiranje – 10 prostovoljcev,
8 tednov uporabe.
________________________________________
80 %
je opazilo bolj enakomeren ten kože.
Dermatološko testiranje – 10 prostovoljcev,
8 tednov uporabe.
________________________________________

Time Miracle Botanic Retinol Serum je bil razvit v sodelovanju z vodilnimi dermatologi in je premišljeno oblikovan na način, da zagotavlja rezultate, podobne retinolu, ampak brez rdečice, draženja in izsušitve, ki so tradicionalno povezani z retinoli, kar pomeni, da je primeren za vse vrste kože, tudi za občutljivo.

“Naravna alternativa retinolu znamke Mádara dokazano povečuje elastičnost kože in zmanjšuje videz drobnih linij, gub in hiperpigmentacij ter omogoča izkoriščanje prednosti sintetičnega retinola brez značilnega draženja.”
– Dr. Aleksejs Zavorins, certificirani dermatolog

Za razliko od sintetičnega retinola Time Miracle Botanic Retinol Serum ne potrebuje obdobja uvajanja v rutino nege kože in ne povzroča preobčutljivosti na svetlobo, zato ga lahko varno uporabljate, kakor in kadar želite – celo dvakrat na dan že od prvega dne. Odkrijte še več nasvetov, kako uporabljati serum z botaničnim retinolom v svoji rutini nege kože.

Inovativni serum temelji na izvlečku bidens pilose, alternativi retinolu, ki je bila izbrana, ker posnema mehanizem delovanja sintetičnega retinola, hkrati pa je dovolj nežna za vsak tip kože.

Kaj je bidens pilosa?
Bidens pilosa prihaja iz Južne Amerike in je divja rastlina, ki jo domorodne skupnosti cenijo že od nekdaj. Njena moč je v tem, da ima lastnosti, podobne retinolu, brez stranskih učinkov, kot sta občutljivost in draženje.

Zaradi svoje podobnosti z retinolom spodbuja naravne procese obnavljanja celic in nastajanja kolagena v koži, hkrati pa je za večino ljudi sprejemljiva.

Pravzaprav bidens pilosa pomaga pri:

  • glajenju drobnih gubic
  • izboljšanju teksture in tonusa kože
  • povečanju sijaja kože
  • preprečevanju nastanka gub
  • zmanjševanju hiperpigmentacij
  • bledenju brazgotin po aknah.

Sintetične izdelke z retinolom lahko uporabljate le v nočni rutini pred spanjem, za izvleček bidens pilose pa to ne velja. Zaradi svoje nežne narave lahko bidens piloso uporabljate vsak dan, podnevi ali ponoči, brez občutljivosti kože, povezane z retinolom.

Tudi bodoče in doječe mamice lahko uporabljajo serum z izvlečkom bidens pilose, da se njihova koža iz puste spremeni v sijočo. Bidens pilosa namreč ni derivat vitamina A, zato velja za varnega za uporabo med nosečnostjo in dojenjem.

Kaj je še v Botaničnem serumu z retinolom?
Time Miracle Botanic Retinol Serum je poleg bidens pilose dodatno obogaten z izvlečkom vrtnice, ki okrepi učinke, podobne retinolu, in uravnava mastno polt, kar preprečuje nastanek novih aken.

Serum vsebuje tudi vodo severne breze, ki poskrbi za upočasnjevanje staranja kože. Ta dragoceni zaklad narave, izjemno bogat s hranili in antioksidanti, znanstveno dokazano pospešuje delitev kožnih celic za 25 % in se bori proti prostim radikalom, ki povzročajo staranje kože.

Serum zagotavlja moč retinola, ki zavira staranje kože, brez njegovih stranskih učinkov. Če želite napeto in gladko polt brez drobnih gubic in odvečnega mastenja, je Time Miracle Botanic Retinol serum prava izbira.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego predela okoli oči Mádara
50,23 €
Gel za prhanje Mádara
19,08 €
Losion za obraz Mádara
37,57 €
Pena za tuširanje Mádara
19,18 €
Serum za obraz Mádara
42,72 €


Naslovna fotografija: Mádara
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno