Popolnoma naravna ličila Madara

Več kot deset let raziskav, testiranj in dermatološko odobrenih formul nas je pripeljalo do točke, ko lahko trdimo, da poznamo kožo. Močna vizija, temeljne vrednote in strokovno znanje o negi kože nas je pripeljalo do razvoja visoko funkcionalnih in profesionalnih ličil, ki se z lahkoto nanašajo na kožo in poudarijo njen naravni videz.

Brezkompromisna ličila, ki zagotavljajo kreativno svobodo. Madara ponuja skrbno izbran nabor izdelkov, primeren za vsakogar.

SKIN EQUAL

Mineralni tekoči puder, lahkoten kot zrak, je plod znanja strokovnjakov za organsko nego kože. Koži podari nežen sijaj in omogoča prilagodljivo prekrivanje. Gladi kožo in ji podari naravni sijaj.

THE CONCEALER

Naravni, certificirani korektor prekriva podočnjake, nepravilnosti in rdečico, čeprav je na koži komaj viden. Je obstojen in udoben, kar omogočajo hialuronska kislina in pametni minerali. Korektor nanesite preko tekočega pudra. Koristite ga lahko za osvetlitev področja okoli oči, prekrivanje podočnjakov in brisanje znakov utrujenosti. 

GUILTY SHADES senčila za veke in lica

Multifunkcionalno ličilo za raziskovanje prostora neukročene kreativnosti. Ličilo nanesite na ličnice kot rdečilo, na veke kot senco za veke, na kupidov lok, čelo, ustnice ali kot osvetljevalec.

VELVET WEAR mat krema šminka

Žametna, izjemno mazljiva tekstura lahkotno zdrsne na vsake ustnice. Našim ustnicam poleg lepih naravnih barv da udobje in satenast izgled, ki se mu ni mogoče upreti.

GLOSSY VENOM

Vlažilni lip gloss visokega sijaja ovije vaše ustnice z obilico vlage  za čudovito udobje in polnost. Sijoča veganska formula napne ustnice in jih izjemno dobro navlaži. Videti so bolj polne in zapeljive.

DEEP MATTER maskara

Vranje črna maskara prekrije vsako trepalnico in poudari vaš pogled. Podaljša trepalnice in jim podari fascinanten volumen. Formula z naravno certificiranimi sestavinami okrepi trepalnice. Naravni veganski voski in rastlinski peptidi zagotavljajo enostaven nanos in neverjetno obstojnost.

COME CLOSER maskara za naraven izgled in brezčasno eleganco.

Dodani peptidi pomagajo zagotoviti volumen in gostoto, naravni veganski voski pa enostaven nanos in dolgotrajno obstojnost. Organsko ricinusovo olje trepalnice nahrani, neguje in okrepi.

Vsi izdelki so izdelani v tovarni MÁDARA (Riga, Latvija) s 100-odstotno zeleno elektriko, ki prihaja iz obnovljivih virov. Formule so odgovorno razvite v naših laboratorijih. Izdelki so koži prijazni in biološko razgradljivi, brez močnih kemikalij in morebitnih onesnaževalcev okolja. Uporabljamo okolju prijazne embalažne rešitve, vključno z reciklirano plastiko po uporabi, recikliranimi oceanskimi odpadki in ostanki materialov iz proizvodnje sladkornega trsa in lesa.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bb in cc krema Madara
29,80 €
Olje za obraz Madara
51,50 €
Negovalni izdelek za ustnice Madara
10,60 €
Serum za obraz Madara
37,90 €
Balzam za lase Madara
15,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Madara
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno