Madara

MÁDARA - GLOBLJE OD KOŽE

Mádara je naravna in ekološka blagovna znamka za nego kože, certificirana s strani ECOCERT-a, kjer v odličnem sozvočju sodelujeta znanost in narava. Njen dom je Latvija, majhna država baltske regije na severu Evrope, ki je poznana po mnogih neomadeževanih področjih, pestrosti cvetlic in trav ter ostri klimi. Severna poletja so krajša in ostrejša, zato morajo rastline vso svojo energijo osredotočiti na kratko obdobje cvetenja. Baltski cvetovi in zelišča, ki so nabrani v tem času, so tako še posebej bogati z učinkovinami, ponašajo pa se tudi z izjemnimi sposobnostmi preživetja v ekstremnih pogojih. Prav visoka koncentracija učinkovin v izvlečkih je tista, ki dela Mádara izdelke za nego kože tako edinstvene in učinkovite.

Mádara s ponosom izpostavlja, da v svojih izdelkih uporabljajo še eno baltsko posebnost, ki ji pravijo kar »pijača življenja«, bolj znano kot brezova voda. Je izredno bogata z minerali, amino kislinami, encimi in naravnimi organskimi kislinami.

Od začetkov v letu 2006 je Mádara zrasla iz male lokalne znamke v blagovno znamko, ki je danes prisotna v 30 državah po vsem svetu. Postala je blagovna znamka z edinstvenim značajem in osebnostjo. Izdelki so oblikovani z mislijo na mlade ženske, ki živijo moderen in urban življenjski slog. Poleg vsebine same jo odlikuje tudi tehnološko dovršeno pakiranje, ki ne ščiti le vsebine, ampak je tudi okolju prijazno.