Linija Studio Fix, ki ima legendarni status med ljubitelji MAC-a, predstavlja novost

“To je primer nove generacije, ki vizualno zmanjšuje pore, ustvarja idealno žametno podlago za vaš puder. ” -pravi svetovno znani vizažist Terry Barber, ki ima tudi naziv direktorja kozmetike MAC za Makeup Artistry, UK & ROI.

Formula brez olja je polna sestavin, ki nadzorujejo sijaj in izboljšajo videz teksture kože, zato bo to vaš pravi izdelek, če želite zatreti neželen sijaj.

Novi primer pa ne bo nujen le za vizažiste, ki pogosto delajo na snemanju, ampak tudi za vse tiste, ki se vsak dan ličijo in tudi za tiste, ki ne nosijo pudra, ampak si želijo le bolj gladke kože.

Če se sprašujete, ali je to izdelek za nego kože, ki služi kot make up ali obratno, je odgovor preprost – to je izdelek, ki združuje najboljše iz obeh svetov, hibrid, ki izboljša teksturo vaše kože.

Pametna formula s kompleksom Oil-Check, laktobionsko kislino (PHA), ekstraktom alg in lešnikom pomaga ohranjati čiste pore, hkrati pa zagotavlja žametno mat učinek.

Primer je oblikovan za tiste, ki imajo mastno kožo ter odporen je proti potu in vlažnosti.

Ko uporabljate temeljni premaz Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control, ne spremeni samo vaše kože, kot sam izdelek – lahka tekstura gela temeljnega premaza se ob nanosu spremeni v fin prah, kar ustvari učinek mehkega ostrenja, ki pomaga zmanjšati videz velikosti por, gladi teksturo kože, hkrati pa nima občutka teže na koži.

“Glede na to, da se trendi premikajo v smeri čim bolj naravnega videza kože ne dvomimo, da bo primer Studio Fix postal nova klasika – pravi Terry Barber.

Vabljeni na oddelek kozmetike, v pritličje Name, kjer vas čakajo Mac svetovalci.

Aktualno