M·A·C Lash Dry Shampoo Mascara Refresher

Pozor! Na voljo je novi izdelek, ki vam lahko spremeni življenje, ali zagotovo videz vaših oči. Predstavljamo Mac Lash Dry Shampoo, osvežilec maskare. Inovativni “must have” izdelek, ki osveži vašo maskaro v trenutku!

Na lastne oči smo že neštetokrat videli, ko maskara in z njo vaše oči izgledajo utrujeno. Verjetno so vam znane situacije, ko morate maskaro obnoviti, za ponoven nanos ličil pa nimate dovolj časa? M·A·C je za vas izdelal idealno rešitev. Kot prvi na tržišču si je izmislil inovacijo, ki izhaja iz razmišljanja o suhem šamponu za lase, a se uporablja za oči. Preprosto ga nanesite na trepalnice in bodite priča, kako se vaša maskara vrača v življenje. Ta bo postala sveža, mehka in prožna! Izgledalo bo kot da ste jo ravno nanesli!

Soočite se z izzivi sodobnega življenja (in sodobnimi ličili). M·A·C Lash Dry Shampoo ima vse sestavine ikone ličil: univerzalna privlačnost (večina potrošnikov vsaj občasno čez dan ponovno nanaša maskaro), popolna demokracija (vsem izgleda dobro) in takojšen impresivni wow-faktor (vznemirjenje sveže nanesene maskare, ne da bi bilo treba sveže nanesti maskaro!).


Naslovna fotografija: M·A·C
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno