MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Luksuzna kozmetika za nego kože Margy’s Monte Carlo

Margie Lombard, ustanoviteljica in oblikovalka blagovne znamke Margy’s Monte Carlo, je svetovno priznana švicarska strokovnjakinja za lepoto z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju nege kože.

Izdelki Margy’s Monte Carlo vsebujejo revolucionarne sestavine, izdelane v njihovem ekskluzivnem laboratoriju v osrčju švicarskih gora. Njihovi izdelki z edinstvenimi biomimetičnimi formulami, ki vsebujejo sestavine, podobne tistim v naši koži, obnavljajo in krepijo kožo, blažijo vnetja in vidno odpravljajo znake staranja. Razkošni izdelki za nego kože v kombinaciji z naprednimi terapevtskimi tehnikami dajejo zavidljive rezultate, ki resnično pomagajo upočasniti proces staranja.

Po navdihu prefinjene francoske riviere je Margie leta 1988 v Monte Carlu odprla svoje prvo zdravilišče in ustvarila priznani program za preprečevanje staranja, ki temelji na takojšnjih rezultatih. Vse od takrat privablja najbolj glamurozne stranke iz Monaka in svetovno znane zvezdnike. Njeni ekskluzivni izdelki in tretmaji so pritegnili tudi partnerstva z luksuznimi blagovnimi znamkami, kot so Peninsula, Capella in Morpheus, City of Dreams.

Zgodba blagovne znamke

1988 Odprtje prvega zdravilišča v Monte Carlu

Po navdihu elegance in glamurja francoske riviere je Margie leta 1988 v Monte Carlu odprla svoje prvo vrhunsko zdravilišče.

To je bil začetek večkrat nagrajenega programa za preprečevanje znakov staranja, ki nudi takojšnje rezultate, ki je pritegnil pozornost najglamuroznejših Monačanov in svetovno znanih zvezdnikov.

1995 Izdelki Margy’s Monte Carlo

Znamka Margy’s Monte Carlo predstavi svojo ekskluzivno linijo izdelkov, ki vsebujejo visoko učinkovite in revolucionarne sestavine, izdelane v Švici.

Izdelki z edinstveno biomimetično formulo vsebujejo vse sestavine naše kože. Z obnavljanjem in krepitvijo kože te sestavine pripomorejo k vidnemu zmanjšanju znakov staranja. Razkošna ponudba v kombinaciji z naprednimi terapevtskimi tehnikami daje zavidljive rezultate, ki pomagajo upočasniti proces staranja kože.

Luksuzna kozmetika za nego kože, ustvarjena v Monte Carlu.


Naslovna fotografija: Margy’s Monte Carlo
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno