Prispela je nova ženstvena kolekcija Luisa Spagnoli

Nova kolekcija Luisa Spagnoli za jesen in zimo 2023/24 je eksplicitno praznovanje ženstvenosti in čutnosti. Oblikovalka se je poklonila ženskam, ki jih privlači prefinjena garderoba, premišljeni detajli, čutni in vrhunski materiali ter izjemni kroji pa v vsakem trenutku slavijo žensko silhueto. Barvno paleto nove kolekcije, ki je že na voljo na oddelku ženske mode v Nami, oblikujejo osnovne barve, opečnato rdeča, kobaltno modra in živo rumena, ki se jim za popolno kombinacijo pridružujeta črna in olivno zelena. Cvetlični retro vzorci, ki krasijo bluze in obleke, v sebi združujejo harmonijo  najlepših jesenskih barv, medtem ko čipkasti detajli plenijo pogled na ženstvenih bluzah in telovniku, ki ga nosite v kombinaciji črnega suknjiča in hlač.

Kolekcija Luise Spagnoli tako znova udejanja željo oblikovalke, da v dialogu med močjo in občutljivostjo ter pogumom in milino s svojo modo, ”made in Italy”, razveseljuje ženske.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Luisa Spagnoli
749,00 €
Krilo Luisa Spagnoli
249,00 €
Bluza dolg rokav Luisa Spagnoli
409,00 €
Obleka Luisa Spagnoli
659,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno