Pri znamki s.Oliver prisegajo na ljubezen do narave in preproste modne kose

S prihodom toplejših dni je čas, da zamenjamo garderobo z lahkotnejšimi kosi, s katerimi bomo ustvarili osvežujoče spomladanske in poletne stylinge. Poslovimo se od večplastnih zimskih kombinacij in si nadenemo sproščena oblačila, ki poudarjajo barve, vzorce in naravne materiale, v katerih se bomo počutili udobno.

Letos so modne kolekcije polne raznolikih trendov, zato lahko vsakdo najde nekaj zase in nadgradi svoj stil. Preproste kose z modnimi detajli lahko osvežimo z različnimi dodatki. Pomladna sezona je igriva, zato se sprostite in uživajte v modi. Najpomembnejše je, da se v oblačilih dobro počutite.

SPLETNI NAKUP

Potiskan lan: Naravna izbira s pridihom igre

Potiskana lanena tkanina je odlična izbira za tople dni. Edinstvenost te tkanine leži v kombinaciji vzdržljivosti in zračnosti, kar omogoča vizualno privlačnost različnih potiskov. Lanena tkanina je idealna za poletne obleke, bluze in krila, saj oblikovalcem omogoča, da svojo domiselnost vtkejo v klasični stil.

Lanena bluza: Ustvarjena za poletne dni

Lanena bluza je nepogrešljiv kos poletne garderobe. S trendovskim pridihom ali brez, v najbolj zaželenih odtenkih sezone ali nevtralnih tonih, preprostih linij ali prevelikega kroja, bo bluza z nami tudi v najbolj vročih dneh. Izstopa v čudovitih barvah in trendovskih vzorcih ter z efektivnimi detajli. Ne glede na to, ali bo v naši garderobi preprosta bela bluza ali bluza s potiskom, sta vsekakor ena ali druga primerni za poslovno kombinacijo ali za sproščen popoldan.

Z izbiro naravnih materialov in igrivih vzorcev bo vaša poletna garderoba ne le modna, temveč tudi udobna in trajnostna. Uživajte v toplih dneh z lahkotnimi in modnimi oblačili, ki poudarjajo vašo ljubezen do narave.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer s.Oliver
89,99 €
Dolge hlače s.Oliver
79,99 €
Obleka s.Oliver
69,99 €
Obleka s.Oliver
89,99 €
Bluza dolg rokav s.Oliver
69,99 €


Naslovna fotografija: s.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno