Liu Jo in Antony Morato, italijanski znamki za modne moške

Moški v Nami prihajajo na svoj račun. Najprej jih je osrečil Ted Baker, zdaj še Liu Jo. Jesensko-zimske kolekcije jih torej ne bodo razočarale. Liu Jo je že nekaj časa sinonim za pret-a-porter modno znamko, za katero od leta 1995 stoji družina Marchi. Liu Jo odlikujejo kakovostni in trpežni materiali ter prepletanje italijanske modne tradicije s sodobnimi modnimi smernicami.

Malo mlajša italijanska modna znamka je Antony Morato, ustanovljena leta 2007. Ima svetovljanski modni pridih, oblačila so nekoliko modernješa od Liu Jo, namenjena rahlo drznejšim moškim, ki jih zanima napredna moda. Iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da tudi ta znamka snuje oblačila iz dobrih, obstojnih materialov.

Liu Jo in Antony Morato: sodobna klasika vs. trendovska moda.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Liu Jo
329,00 €
Plašč Antony Morato
319,90 €
Jeans hlače Liu Jo
142,00 €
Športne hlače Antony Morato
119,90 €
Srajca dolg rokav Liu Jo
120,00 €
Pulover Liu Jo
109,00 €
Športni pulover Antony Morato
99,90 €
Majica dolg rokav Antony Morato
59,90 €
Superge Liu Jo
199,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Liu Jo

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno