Villeroy&Boch svojo ponudbo prilagaja novemu načinu življenja

Zato je znotraj svoje ponudbe razvil novo trendovsko linijo Like by Villeroy & Boch, ki združuje izdelke s kreativnim dizajnom in značajem. Kolekcija Like ponuja vse od trendovskega videza keramike do okolju prijaznih rešitev. Popolna kolekcija za dom vsakega ljubitelja najnovejših trendov. 

Odslej lahko preprosto uživamo v svoji najljubši hrani in pijači z izdelki Villeroy&Boch To Go, tudi medtem ko smo na poti. Zahvaljujoč varnemu tesnilu in praktični zaščiti, odporni na toploto, je serija To Go zelo enostavna za prenašanje.

Poleg tega so skodelice in sklede iz visokokakovostnega premium porcelana zelena alternativa skodelicam za enkratno uporabo in plastičnim posodam za hrano. Najboljše od vsega pa je, da po želji lahko porcelan To Go prilagodite tako, da bo ustrezal vaši celostni identiteti.

Kolekcija To Go & To Stay je alternativa za vse, ki želijo zdrav in okolju prijazen način uživanja hrane na poti. Sodobna rešitev kolekcije To Go odraža trenutni duh časa: večja trajnost in izogibanje plastiki. Visokokakovostni materiali iz porcelana Premium in borosilikatnega stekla zagotavljajo pristen in prvovrsten užitek.

Preveri kolekcijo Like by Villeroy & Boch TUKAJ in lepo vabljeni v trgovino Coincasa, v 4. nadstropju Name.

Naslovna fotografija: Villeroy&Boch

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno