Ličenje oči v barvah

V mislih imamo najbolj trendne odtenke tega poletja, travnato zeleno, azurno modro in vijoličasto. Da bo stvar še bolj zabavna in lahkotna, predlagamo, da si tokrat omislite sila enostavno ličenje v barvah.

Modni vizažisti svetovnega slovesa namreč prisegajo na poudarjene oči v enem barvnem tonu. S svinčnikom za oči ali tušem lahko na veko izrišete takšne in drugačne črtice, s senčili za oči poudarite veko zgolj do pregiba ali pa si z maskaro v modri ali zeleni obarvate le trepalnice. Pred tem popravite drobne napake s korektorjem v čopiču. Na predel podočnjakov ga nanesite zgolj ob očesni kosti in se tako izognite panda videzu.

Prav tako se poleti izogibajte težkim prekrivnim pudrom, uporabite zgolj obarvano kremo ali CC-kremo z zaščitnim faktorjem. Univerzalni obarvani balzam s prsti nanesite tako ustnice kot tudi na lica.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Maskara Eva Garden
20,00 €
Maskara Inglot
17,00 €
Črtalo za oči Inglot
18,00 €
Črtalo za oči Inglot
18,00 €
Črtalo za oči ArtDeco
7,45 €
Senčilo za oči Revlon
8,99 €
Korektor Idun
30,00 €
Cc krema Erborian
21,90 €
Rdečilo v stiku Revlon
13,49 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno