L’Erbolario vabi v pritličje Name po brezplačni vzorček

Za lepoto je treba potrpeti, je veljalo nekoč. Danes pa sledimo miselnosti, da za lepoto ne sme trpeti nihče, še najmanj pa naš planet. Ena takšnih, ki nas je navdušila z uspešno zgodbo in brezpogojno ljubeznijo do narave, je znamka L’Erbolario, ki ustvarja priljubljene lepotne izdelke že 44 let.

Fitokozmetiko znamka izdeluje že več štiri desetletja. Iz narave vzame le najboljše ter spoštuje zemljo in živali, ne da bi porušila naravno ravnovesje. Vsi izdelki so pripravljeni v Lodiju, družinski tovarni v severni Italiji, kjer sta etika in kakovost glavni vodili. L’Erbolario je bil ustanovljen prav tam leta 1978 kot majhna trgovina, specializirana za proizvodnjo zeliščnih kozmetičnih izdelkov.

Ideja o naravni kozmetiki pa je nastala že pred vrsto leti. Franco Bergamaschi in njegova soproga Daniela Villa sta si zamislila zavezništvo človeka in narave ter ga razvijala s starimi priročniki o higieni in lepoti, s knjigami družinskih receptov s stare bližnje tržnice in antikvariatov. Njuno znanje in obsežna znanstvena raziskovanja so se z leti razvijala in ju pripeljala do današnjega L’Erbolario.

SPLETNI NAKUP

Izdelki, ki prihajajo iz tovarne Lodi, vsakogar osvojijo z dotikom in vonjem, že od prvega dne pa pritegnejo tudi s pogledom. Elegantna embalaža in posode za izdelke so eden od načinov prikaza, kako je vsaka podrobnost premišljena in koristna za uporabnike.

Čez leto pripravljajo presenečenja vsem kupce svojih izdelkov, od okrasnih darilnih vrečk do darilnih paketov, oblikovanih za vsak letni čas. Prav ta prefinjena preprostost, šarm in lepota dodajo obdarovanju posebno čarobnost. L’Erbolario predstavlja pojem spoštovanja, etike, lepote, kakovosti in sodobnega znanja. Vsak izdelek je narejen s skrbnim načrtovanjem in uporabo ekskluzivnih formul, ki izvirajo iz narave. Ob tem poskrbijo, da je zaupanje obojestransko, zato prisluhnejo mnenju svojih uporabnikov in prilagajajo svoje izdelke.

Najbolj priljubljena dišava v Italiji že vrsto let je iris. Sledijo pa ji tudi cvetlične linije, ki jih izdajo vsako leto. Zanimivo je, da je Ginepro Nero, ki so ga lansirali kot linijo za moške, osvojil srca številnih žensk. Tako ne preseneča dejstvo, da je Ginepro Nero zadnjih nekaj let priljubljenejši kot Iris.

L’Erbolario, Rosa Purpurea krema za telo, 200 ml
Parfumirana krema za telo z zapeljivim vonjem dehteče vrtnice vašo kožo nahrani, neguje in odišavi:

  • 96 % sestavin naravnega izvora,
  • brez silikonov, parabenov in vazelina,
  • ekstrakt galske vrtnice, kakavovo in karitejevo maslo, organska olja, vitamin E iz sojinih semen.

L’Erbolario, Lillà Lillà Parfum, 50 ml
Čudovita ženska dišava z opojnim vonjem španskega bezga bo v hipu ovila vaše telo in dušo. Presenetil vas bo občutek lahkotnosti in sreče, ki jo lahko ponudi le dišava, ki spominja na pomladno veselje.
Note: cvetovi španskega bezga, neroli, labdanum, jantar, cedra

L’Erbolario
Meharees, krema za telo, 300 ml
Razkošno bogata krema za telo vas bo v trenutku objela s svojim čutnim vonjem iz Tisoč in ene noči:

  • 96% sestavin naravnega izvora,
  • brez silikonov, parabenov, sintetičnih barvil in vazelina,
  • izvlečki datljev, mire in bombažnega olja,
  • dišeče note: jantar in vanilja.

L’Erbolario čez leto pripravlja presenečenja vsem kupce svojih izdelkov. Tako tudi v Nami, vas razveseljujemo z brezplačnimi vzorčki izdelkov blagovne znamke L’Erbolario. Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Rosa purpurea krema za telo L’Erbolario
24,11 €
Lilla’ lilla kopel, gel za prhanje L’Erbolario
13,70 €
Rosa Purpurea Sapone Milo L’Erbolario
6,20 €
Lilla’ lilla krema za telo L’Erbolario
24,00 €
Rosa Purpurea Bagnogel Kopel, gel za prhanje L’Erbolario
12,40 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: L’Erbolario
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno