MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

L’Erbolario Ginepro Nero, ustvarjena za moške, ki želijo kakovostno in naravno nego

Predstavljamo vam vodilno moško linijo Ginepro Nero italijanske blagovne znamke L’Erbolario, ki je ustvarjena za vse moške, ki želijo kakovostno in naravno nego za svojo kožo. Vsi izdelki te linije vsebujejo izvleček črnega brina, ki ima značilen vonj, dopolnjujejo pa ga lesne in citrusne note.

V liniji Ginepro Nero lahko najdete različne izdelke, kot so šampon in gel za prhanje v enem, pena za britje, ponovno zelo aktualno trdo milo in tudi parfum. Vsi izdelki so izdelani iz naravnih sestavin in ne vsebujejo škodljivih primesi, zato so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo.

Če iščete kakovostne, dišeče in naravne izdelke za nego svoje kože, vam priporočamo, da preizkusite uspešnico blagovne znamke L’erbolario – moško linijo Ginepro Nero. Vaša koža vam bo hvaležna!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Ginepro Nero parfum L’Erbolario
27,60 €
Ginepro Nero pena za britje L’Erbolario
12,59 €
Ginepro Nero šampon za tuširanje L’Erbolario
14,19 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: L’Erbolario
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno