Lepotne maske za obraz so ključ do lepe kože

Lepotne maske za obraz so pomemben del v rutini nege kože in kot take ponujajo številne prednosti za doseganje videza zdrave polti. Poleg tega, da vam omogočajo sprostilno spa domačo izkušnjo, obravnavajo tudi različne težave kože.

V maskah za obraz so prisotne koncentrirane aktivne sestavine. Na voljo so v različnih oblikah, kot maske v lističih ali sheet maske, glinene maske, gel maske in kremne maske. Vsaka od njih je namenjena različnim težavam s kožo, vključno z vlaženjem izsušene kože, odpravo širokih por, globinskim čiščenjem aknaste kože, regeneracijo kože, odpravo pigmentnih madežev …

SPLETNI NAKUP

Izbira ustrezne obrazne maske za vaš tip kože in težave je ključnega pomena za optimalne rezultate. Če imate suho ali občutljivo kožo, se odločite za vlažilne maske s sestavinami, kot sta hialuronska kislina in aloe vera. Mastni ali k aknam nagnjeni koži lahko koristijo glinene maske s sestavinami, kot so kaolin in aktivno oglje ter AHA- ali BHA-kisline, ki pomagajo nadzorovati odvečno maščobo in odmašijo pore. V boju proti hiperpigmentaciji in za sijaj kože so dobrodošle maske z vitaminom C in glikolno kislino.

Če želite povečati delovanje sestavin v negovalni maski za obraz, kožo na obrazu najprej nežno očistite in naredite piling, da odstranite vse nečistoče in odmrle celice. Preden masko sperete z obraza, jo s krožnimi gibi dobro utrite v kožo. Če uporabljate glinene ali intenzivno vlažilne, mastne maske, priporočamo, da jih odstranite s toplo in vlažno brisačko. Za boljšo vpojnost sestavin v maskah so na voljo tudi različne kozmetične naprave, kot je Foreo. Če uporabljate maske v lističih, lahko esenco, ki ostane v vrečki, kot negovalni serum vtrete v kožo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Glikolna maska za obraz Vinoperfect Caudalie
25,40 €
Čistilna maska proti nepravilnostim Gamarde
14,50 €
Nočna vlažilna maska za obraz Matis
49,90 €
Set 6 mask za predel kože pod očmi za čistilno napravo Foreo
25,00 €
Maska v lističih za boljšo elastičnost kože Tony Moly
7,69 €
Pomirjevalna in obnavljajoča maska Trawenmoor
38,50 €
Razstrupljevalna maska za čiščenje in oženje por Ren
47,99 €
Maska za sijaj kože Apivita
5,30 €
Maska za čiščenje z ogljem Erborian
36,90 €
Vlažilna in hranilna večnamenska maska Korres
35,78 €


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno