Legendarni Moon Boot tudi v Nami

Giancarlo Zanatta, mladi čevljar in podjetnik iz italijanske Montebellune, je na obisku v New Yorku 20. julija 1969 skupaj s preostalim svetom opazoval prvi pristanek človeka na Luni. Ganjen in navdihnjen s posebno obliko astronavtskih čevljev, je pozneje skiciral obutev, ki je danes ena od večjih uspehov obutvene industrije. Že od zgodnjih 70. let je obutev Moon Boot sinonim za harmonijo ironije, mode in dizajna. Inovativen in revolucionaren zimski gležnjar je postal del življenjskega stila ljudi, tudi ko se ti ne sprehajajo po zasneženih strminah.

Moon Boot je čevelj, ki je zaznamoval več kot samo eno modno obdobje, oblikoval je popolnoma novo kategorijo in postal mednarodna ikona, predstavljena v modnih zgodbah kultnih modnih revij, kot je britanski Vogue, in po kateri z veseljem posegajo številne zvezdnice in zvezdniki, med drugim tudi pevka Billie Eilish.

Škornje in gležnjarje Moon Boot v različnih barvnih odtenkih najdete tudi na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Škornji Moon Boot
195,00 €
Škornji Moon Boot
170,00 €
Gležnjarji Moon Boot
135,00 €
Gležnjarji Moon Boot
125,00 €
Škornji Moon Boot
135,00 €


Naslovna fotografija: Moon Boot
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno