Lazartigue: Naravna lepota las brez parabenov in sulfatov

Francoska lasna kozmetika Lazartigue verjame, da imamo lahko lepe in zdrave lase tudi brez umetnih barvil, mineralnih olj in izjemno škodljivih silikonov, ki lase navidezno ovijejo s slojem sijaja, potem pa jim odvzamejo vlago in s tem poskrbijo, da se ti še pogosteje lomijo.

V tem duhu spoštuje današnje lepotne smernice, ki nas vodijo k naravnemu in zato v svojih izdelkih uporablja izključno veganske sestavine.

Lasni produkti Lazartigue imajo vsaj 90 % naravni delež in so pakirani zelo minimalistično. Delimo jih na tri skupine: negovalne izdelke, kjer najdemo šampone, balzame in maske za vse tipe las, tretmaje za odpravo prhljaja ali preobčutljivosti lasišča in barve za lase, ki so izrazito neagresivne, saj ne vsebujejo amoniaka in resorcinola in do 100 % prekrivajo tudi sive lase.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Exfoliate piling in čistilni gel Lazartigue
27,28 €
Barva za lase Lazartigue
20,30 €
Repair obnavljajoča maska Lazartigue
41,24 €
Stronger serum proti izpadanju las Lazartigue
54,98 €
Nourish 2v1 hranjivi šampon Lazartigue
24,74 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lazartigue
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno