Lancôme Le 8 hypnôse: Novi mejnik za maskaro

Zaradi prenovljene formule maskare je izdelek Le 8 Hypnôse zasnovan kot odgovor na najpogostejše skrbi žensk glede maskare, in sicer od težav pri nanašanju na otrdele trepalnice, do izgube trepalnic pri odstranjevanju. Popolno oblikovan volumen trepalnic je zdaj dosežen z novo ravnjo čutnosti ob nanosu za neskončno mehke in negovane trepalnice.

Simbol neskončnosti, vse se vrne nazaj k Le 8 Hypnôse.
Simbolika osmice, simbola moči, ki označuje število različnih vrst aminokislin, vključenih v njeno sestavo, je vtkana v vse značilnosti te prelomne nove maskare znamke Lancôme. Pakiranje je iz čistega stekla, ustrezna ergonomska ščetina pa je prvič izrezljana v obliki osmice, ki se navezuje tudi na krožnost in delno reciklirano steklo, ki ga je mogoče ponovno reciklirati. Nazadnje pa številka 8 predstavlja enostavno vrtinčasto gibanje na trepalnicah, ki ga omogoča drseča struktura maskare s serumom. Le 8 Hypnôse – kjer se začnejo neskončne trepalnice.

Viden učinek povečanja volumna. Poživljajoči učinek, ki ga lahko občutite.
Znanost, ki stoji za izjemno oblikovanim volumnom izdelka Le 8 Hypnôse, izraža lepoto tako na otip kot na pogled: zaradi vsebnosti 91 % negovalnega črnega balzama in 5 % karitejevega masla so lahko polne trepalnice tudi mehke, saj izjemno gladka formula Le 8 Hypnôse »zapleše« na trepalnicah brez težkega občutka. Nastali videz poskrbi za takojšnji poln volumen brez obtežitve.

Okrepljene trepalnice dan za dnem.
Negovalna formula, ki je obogatena z 8 poživljajočimi aminokislinami in hranljivim karitejevim maslom.

Učinkovitost maskare in njeno odstranjevanje sta izboljšana s pomočjo negovalne formule.
Prva Lancômova maskara za povečanje volumna s serumom se nahaja na stičišču inovacij na področju nege trepalnic in ličenja oči ter je zasnovana tako, da rešuje izzive od nanosa do odstranjevanja − od strjevanja trepalnic do nenamernega odstranjevanja trepalnic z maskaro. Ponuja novo izkušnjo »znansenzoričnosti«, enostavno drsečo maskaro, ki jo zlahka odstranite le s toplo vodo in eno vatirano blazinico.
Nova stopnja mehkobe na trepalnicah

Negovalna formula nove generacije za okrepljene trepalnice polnejšega videza.

 • 8 aminokislin: Le 8 Hypnôse napaja 8 aminokislin, molekul, ki so najbolj zastopane v keratinu trepalnic, iz katerega so sestavljeni naši lasje, kar pomaga okrepiti strukturo trepalnic ter izboljšati njihov videz in občutek.
 • 91 % negovalnega črnega balzama: intenzivna črna formula zagotavlja intenzivne in polne trepalnice ter omogoča zelo nežno in enostavno odstranjevanje.
 • 5 % karitejevega masla: trajnostno pridobljen za mehke in negovane trepalnice.

Zasnova v obliki številke 8.
Popolnoma novo področje zasnove za maskaro: Le 8 Hypnôse skrbi za izrazito oblikovanje v obliki osmice. V masivnem steklu so oblikovane dramatične krivulje, v katerih se oblika združuje s snovjo. Da bi obogatil izdelek, je Lancôme povabil zgodovinskega francoskega steklarja Pochet Du Courval, da ustvari razkošen predmet, ki je tako vizualno izstopajoč kot njegova formula.

Preoblikovana zasnova za krožno prihodnost.
Z zamenjavo plastike s steklom Le 8 Hypnôse spreminja oblikovalske smernice za razkošno maskaro, hkrati pa izboljšuje okoljsko učinkovitost izdelka. Po vzoru neskončne krožnosti same številke 8 je to steklo, ki je že delno recikliranega izvora, seveda mogoče ponovno reciklirati, prav tako kot njegov pokrovček.

Ergonomski čopič iz rastlinskih vlaken: čopič Le 8 Hypnôse je sestavljen iz izjemno mehkih rastlinskih vlaken in omogoča zelo lahke poteze z izjemno mehkim čopičem. Njegova oblika v obliki osmice je poravnana s pokrovčkom za boljšo ergonomijo.

Prenovljena formula.
Lancôme omogoča enostavno odstranjevanje le s toplo vodo in eno vatirano blazinico ter tako poskuša nasloviti pomemben vpliv na okolje, ki ga ima uporaba maskare.

Nude Sculptural − nova harmonija odtenkov.
Odkrijte pet novih odtenkov palete Hypnôse Palettes »Nude sculptural«, ki so zasnovani za enako lahkoten nanos in izklesane rezultate. Njena kremasta mokra formula zagotavlja zlahka sestavljivo kombinacijo kožnih odtenkov z visoko pigmentacijo. Ustrezno poudarjene  oči za oblikovane trepalnice z večjim volumnom.

Trije koraki do revitaliziranih trepalnic.

 1. Nanesite serum za obnovo trepalnic
  Ta serum revitalizira poškodovane trepalnice in ustvari videz gostejših trepalnic v štirih tednih. Nanaša se dvakrat na dan od korenin do konic vzdolž zgornje in spodnje linije trepalnic.
 2. Nato uporabite Cils Booster XL
  Podlaga, obogatena z izvlečki provitamina B5 in vitamina E, dosega do 46 % povečanje volumna in 62 % podaljšanje dolžine, če jo nanesete pod maskaro Le 8 Hypnôse, hkrati pa poskrbi, da ostane vaša maskara nedotaknjena skozi ves dan.
 3. Zaključite z maskaro Le 8 Hypnôse.
  Takojšen oblikovan volumen in moč 8 aminokislin za revitalizacijo trepalnic, koncentriranih v 91 % črnega balzama te maskare za povečanje volumna.

Od A do Z in ponovno od Zendaye do Amande. V globalni kampanji za prvo Lancômovo maskaro za povečanje volumna s serumom bosta sodelovali dve domači ambasadorki Amanda Seyfried in Zendaya.


Naslovna fotografija: Lancôme Le 8 hypnôse

Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno