Lancôme: Lash Idôle liner in vodoodporna maskara

Ultra precizno vodoodporno črtalo za oči Lash Idôle je vaš popoln zaveznik za osupljiv videz oči. Ultra tanka konica čopiča omogoča črte tanke do 0,1 mm. Formula ormula pa je obogatena s sijočimi izrazito črnimi pigmenti. Odličen rezultat lahko dosežete v samo eni potezi, od močnih do ultra tankih linij.

Ultra tanek gibljiv čopič lahko riše črte debeline do 0,1 mm, kar vam omogoča popoln dostop do očesne linije in izjemno natančen nanos. Najbolj natančno črtalo v najbolj edinstveni embalaži – zahvaljujoč svoji ergonomski obliki, odeti v kultne barve Idôle, boste dosegli najtanjše in najbolj natančne linije doslej!

Visoko zmogljiva svilena formula je izjemno prijetna za oko in je ne boste občutili, tudi če jo boste nosili ves dan! Ob koncu dneva ga je zelo enostavno odstraniti, ne glede na to, da je formula vodoodporna. Oftalmološko testirana formula.

Lash Idôle vodoodporna maskara za volumen in privihane trepalnice, je nova generacija, ki dvigne in daje volumen vsaki posamezni trepalnici. Za največji volumen, neverjetno privihane trepalnice in brez občutka teže na trepalnicah, lahko dosežete pravzaprav takoj.

Revolucionarna krtačka maskare vsebuje 125 ščetin različnih velikosti in 360 mikro ščetin, ki z novo formulo gel-emulzije dajejo popolnoma lahkoten učinek brez grudic. Nova maskara je vodoodporna in je primerna za ves dan, se enostavno odstranjuje, je oftalmološko testirana, primerna tudi za tiste, ki nosite leče.

_

Naslovna fotografija: Lancôme

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno