JessicaJessica
JessicaJessica

Jessica

Lak za nohte 14 ml

11,18 €

PODLAK ZA NORMALNE NOHTE-REWARD 14ml
Prva dama naravne nege nohtov, Jessica, je postavila še en standard v sodobni negi nohtov. V sodelovanju z najboljšimi kemiki vam je pripravila najboljši način, da nagradite sami sebe - s sredstvom REWARD (nagrada), osnovnim premazom za normalne nohte.
"Ali niso vsi nohti normalni?" se sprašujemo. "Prav nasprotno," odgovarja Jessica, "nohti, ki so izpostavljeni vplivom okolice in delu se često luščijo, povšnina postane kosmata in izgubi lesk ali pa postanejo nohti krhki in se luščijo. Nasprotno pa so normalni nohti močni, gladki, prožni in rožnati."
Pri takih razikah je razumljivo, da osnovni premazi, narejeni za en tip nohtov, pri drugem tipu ne bodo učinkovali. Kar je točno tisto, na čemer je zgrajen sistem napredne naravne nege nohtov JESSICA: sredstva za nego različnih tipov nohtov se med seboj razlikujejo.
REWARD je revolucionarna vitaminska terapija, ki ohranja zdravje, moč in prožnost nohtov, vsebuje pa tudi kalcij in alojo, ki nohtu zagotavljata maksimalno zaščito pred lomljenjem.

Sestava
ETHYL ACETATE BUTYL ACETATE NITROCELLULOSE TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER ISOPROPYL ALCOHOL ALCOHOL DENAT. CAMPHOR ACRYLATES COPOLYMER BENZOPHENONE-1 AQUA/WATER/EAU STEARALKONIUM HECTORITE DIACETONE ALCOHOL TOPCOPHERYL ACETATE RETINYL PALMITATE ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE ASCORBIC ACID CALCIUM PANTOTHENATE CI 17 200/RED 33 CI 607 25/VIOLET 2

Art: 400231

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Dostavo vrši pogodbena dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Za naročila katerih znesek presega 70 € *

DOSTAVA 3,50 €
Velja za naročila katerih znesek ne presega 70 € *

*Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za vse informacije v zvezi z izdelki ali samim nakupom se lahko obrnete na naslednje kontakte: +386 1 2522 380; +386 51 614 656; spletna.prodaja@nama.si