Lahkoten poslovni izgled za moške

Poslovnim moškim je morda v zadnjih letih malce odleglo, saj so se kodeksi oblačenja zanje razrahljali.

Kravate so precej manj obvezne, srajca se lahko zamenja tudi s kakovostno polo majico, obleka ni več nujna, moški lahko namreč pokombinira različne suknjiče z različnimi hlačami. So pa še vedno zaželeni telovniki, ti so letošnje poletje pravzaprav spet precej modni.

Torej, moški lahko za poslovne namene obleče moder suknjič (Strellson) in bež hlače (Selected), ali pa rožnat suknjič (Strellson), temno modro polo majico in modre hlače (Strellson, Selected). Tisti, ki si upajo več in so v poslovnem okolju radi opaženi, pa bodo izbrali rožnato obleko s telovnikom (s.Oliver). Italijanski poslovneži to počnejo že desetletja.

Tudi pri obutvi za moške so poslovna pravila manj stroga. Usnjene čevlje z vezalkami lahko zamenjajo mokasinke ali t. i. kolidžke (Digel), pa tudi prefinjene superge ali športni copati, ki spominjajo na čevlje, so primerna zamenjava (Exton, AX).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna AX
239,90 €
Suknjič Strellson
229,00 €
Suknjič S.Oliver
139,99 €
Suknjič Strellson
279,00 €
Polo majica kratek rokav AX
109,90 €
Srajca dolg rokav North Sails
85,00 €
Srajca dolg rokav North Sails
85,00 €
Chino dolge hlače G-Star
109,95 €
Polo majica kratek rokav Selected
49,99 €
Dolge hlače Strellson
129,95 €
Čevlji Exton
139,50 €
Čevlji Exton
129,50 €
Čevlji Exton
137,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Digel

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno