Lahkoten, udoben in moden poletni korak za moške

Minili so časi, ko moški niso hoteli kazati stopal in so bili zanje sandali, natikači in japonke popoln tabu. V Grčiji, denimo, tradicija pri krstih otrok še vedno veleva, da moški ne pokažejo stopal, torej morajo biti v čevljih, tudi športne copate niso zaželene.

A zadnja leta postaja tradicija, da moški čedalje pogosteje nosijo sandale (usnjeni z več paščki so letos spet zelo modni), japonke in t. i. natikače birkenštok. Tudi moški so ugotovili, da je poletje bolj sproščeno, če lahko zadihajo tudi stopala. In s tem tudi, da imajo urejena stopala, ki so pogoj za nošnjo sandalov, natikač, japonk.

Kar zadeva poletne čevlje, so najbolj v ospredju mokasinke (Dino Draghi), zadnjih nekaj let so priljubljeni tudi lahki, platneni čevlji (denimo znamke Heydude), športni copati pa so vedno izbira številka ena pri moških.

Torej, kaj svetujem moškim, ki želijo novo obutev na poletnih razprodajah? Vsekakor vsaj dva para japonk (North Sails, G-Star, Colmar …), mokasinke v bolj živahni barvi (Dino Draghi, Lumberjack), sandale in natikače (Birkenstock), športne copate v beli, bež ali modri barvi (Karl Lagerfeld, Lumberjack), za moške s prefinjenim okusom pa bodo kot nalašč semiš čevlji znamke Digel.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Birkenstock
110,00 €
Natikači Birkenstock
80,00 €
Mokasini Lumberjack
129,50 €
Mokasini Exton
90,50 €
Čevlji Heydude
69,99 €
Superge Lumberjack
136,50 €
Natikači Lumberjack
78,50 €
Superge Lumberjack
136,50 €
Mokasini Digel
156,50 €
Japonke AX
156,50 €
Natikači AX
99,99 €
Japonke Ipanema
26,00 €
Japonke North Sails
22,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lumberjack

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno