Sreča je najdragocenejše darilo z La vie est belle L’Extrait iz kozmetične hiše Lancôme

Leto 2023 predstavlja velik mejnik v zgodovini La vie est belle.

Letos je Lancôme začel zasledovati edinstveno vseobsegajočo vizijo sreče v okviru nove inovativne kampanje, ki slavi moč sestrstva, skupnosti in povezanosti. Prvotna muza parfuma La vie est belle, Julia Roberts, je povabila celotno skupnost ambasadork Lancôme, da vse skupaj v en glas izrazijo svojo srečo: Amando Seyfried, Isabello Rossellini, Julio Roberts, Lily Collins, Penelope Cruz in Zendayo Coleman, pridružili pa sta se jim še dve novi muzi: Aya Nakamura in HoYeon Jung. Ikonična zasedba aktivistk za srečo uteleša novo različico dišav La vie est belle podjetja Lancôme: so bolj raznolike in vključujoče kot kadarkoli prej, njihovo sporočilo pa še nikoli ni bilo tako glasno.

Ta nepozabna kampanja je oznanila začetek ere izjem za ikonično dišavo podjetja Lancôme. Letošnji september predstavlja še en velik mejnik, saj je parfumska hiša predstavila novo omejeno različico parfumskega izvlečka La vie est belle.

Sreča je najdragocenejše darilo

Lancôme z lansiranjem parfumskega izvlečka La vie est belle L’Extrait izraža svoje prepričanje, da je sreča pravi zaklad. Močan, a hkrati nežen duet vrtnice in sladke perunike povzdigne akord orlovega lesa, vse skupaj pa je ujeto v zlati steklenički. Ta luksuzni parfumski izvleček, prežet s skrivnostnostjo, uteleša idejo, da je vsaka sekunda sreče dragocena. Treba jo je sprejeti. Jo izkoristiti. Ceniti in jo deliti. Ta zbirateljska izdaja je popolno praznično darilo in povabilo k sledenju poti zlate kapljice in odkrivanju novega dragocenega vonja sreče.

La vie est belle L’Extrait: sreča je najdragocenejše darilo.

Dragoceni lesnati iris perunike Lancôme

La vie est belle L’Extrait, ki sta ga ustvarila parfumska mojstrica Anne Flipo in parfumski mojster Dominique Ropion, dva od ustvarjalcev originalne parfumske vodice iz leta 2012, je povsem nov lik v tej sagi. Ta nova dišava, še bolj čudovita kot kadar koli prej, je prva dišava z lesnato peruniko podjetja Lancôme. Gre za izraz prestiža, ki se kaže v vsaki posamezni sestavini formule. Dišavni prevod zlate sreče.

L’Extrait, zvest gurmanskemu cvetnemu podpisu dišave La vie est belle, je reinterpretacija znamenite parfumske vodice, ki ustvarja sofisticirano in globoko čutno dišavno izkušnjo z nekaterimi izmed najbolj prefinjenih parfumskih sestavin. Zgornje note krasi sveta smola olibanum ali akord kadila – to poskrbi za začinjeno popestritev ikoničnega svežega in sadnega začetnega vonja, ki meša akord bergamotke in rdečega sadja. Srce kompozicije vsebuje esenco vrtnice, ki poživi središče dišave, medtem ko maslo iz sladke perunike poudari njeno sofisticiranost. Prvič v zgodovini dišave La vie est belle akord orlovega lesa dišavo navdaja z lesnatim podpisom, hkrati pa poskrbi za globino, bogatost in skrivnostnost sledi te ikonične dišave. Ta lesnata plast, ki kožo navda s toplo in čutno vibracijo, ustvari opojno privlačnost in La vie est belle napolni s še nikoli videnim razkošjem.

La vie est belle L’Extrait je nadvse prefinjena, velikodušna in široko zaželena dišava. Gre za doslej najbolj koncentrirano in sofisticirano dišavo.

»Za L’Extrait smo ohranili značilne note parfuma La vie est belle, hkrati pa smo dvignili intenzivnost lesnatega podpisa s kompleksnimi in privlačnimi plastmi. Gre za enigmatično, skrivnostno dišavo.« Anne Flipo

»Z L’Extrait smo ustvarili parfum, ki uteleša bogastvo lesa. Dišavo prevevajo tople, jantarne note, ki se popolno ujemajo s privlačno globino orlovega lesa. Gre za prefinjeno in globoko čutno dišavno izkušnjo.« Dominique Ropion

Zlat nasmešek

Najdragocenejša dišava La vie est belle zahteva tudi najprestižnejšo stekleničko. Ob koncu letošnjega leta bo za to omejeno izdajo ikonični kristalni nasmeh potopljen v zlato. Znamenita steklenička odseva toplo luč vse do konice njenih svetlikajočih se kril. Kot da bi zlata kapljica napolnila ikonični parfum podjetja Lancôme, od dišave do stekleničke. Inovativen postopek zagotavlja prosojnost stekleničke, zato oblečena v zlato nenehno razkriva svoj nasmeh. Vsak vidik krasi izvrstnost.

L’Extrait, najbolj prefinjena različica dišave La vie est belle, je nepozabno darilo. Prestižna zbirateljska izdaja. Minljiv nasmeh, ki je z močjo zlata postal večen.


Naslovna fotografija: Lancôme
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno