J'ADORE ABSOLU, NOV VONJ V DRUŽINI DIOR ...

Za stvaritev ikone je potreben čas. In J'adore je prav to. Zajema vsa obdobja, modo, sezone in razpoloženja. Ni prav veliko dišav, ki postanejo absolutna referenca. J'adore je tisti pravi.

In zakaj je tako zelo priljubljen?

Brez dvoma zaradi cvetlic, ki so skrbno izbrane, bleščeče in poudarjene. Zaradi divjega, čudovitega užitka, ki ga prebudi ena sama kapljica nektarja dišave. In zaradi odločne lepote boginje, ki uteleša dišavo. Danes je ona referenca za ženske.

Z J'adorjem ostajamo zvesti določeni ideji ženstvenosti zasidrane globoko v naši zgodovini. Dior ženske so od nekdaj samostojne in zmagoslavne. In prav zaradi njih stremimo k nenehnim izboljšavam in gledamo na prihodnost kot na priložnost. Christian Dior je bil vizionar. Njegova domišljija je ustvarila preporod svobodnih, lepih in srečnih žensk. Danes, bolj kot kdaj koli, so te ženske samostojne, na nek način samosvoje, se same odločajo v življenju in ljubezni. To je popoln opis J'adore ženske, ki je ponosna ženska iz mesa in zlata. In zdaj se je odločila, da v svoj krog vabi tudi ostale ženske. Združi jih v enoten klic življenja: »J'ADORE!«.

NOVI J'ADORE ABSOLU

Slastna razkošna kompozicija absolujev, ki se nežno pozibavajo ob edinstveni svežini. Cvetlice so sladke kot očarljiv sirup ali kot čudovit, naraven in zapeljiv nektar. J'adore je delo kreatorja. François Demachy, parfumer pri Diorju, gleda na dišavo iz estetskega vidika in izoblikuje kompozicijo s prefinjenim delom na različnih cvetnih notah. Pri novi dišavi J'adore Absolu je sprejel izziv in ustvaril koreografijo bogatih, zapeljivih cvetnih absolujev s svežim, sijočim dotikom lahkotnosti.
 

»J'adore Absolu je oda izraznim cvetnim absolujem, s katerimi je potrebno ravnati zelo prefinjeno. Ne morem delati z vsemi enako – potrebno je ustvariti nianse in dialog med njimi. V tej kompoziciji sem želel poudariti polno intenzivnost Jasmina, ki je živalski, saden in obsijan s soncem. Ko je prežet z medenimi notami pomaranče in vrtnice, postane kot nektar z razkošnimi poudarki.«

François Demachy, parfumer pri Diorju.

 

Nov vonj poiščite v pritličju, na oddelku kozmetike ljubljanske NAME.