Naša koža potrebuje vsakodnevno nego in pozornost. Na Naminem oddelku kozmetike smo vam zato pripravili 15 % popust za Erborian izdelke, s katerimi lahko svojo kožo nahranite in dodatno negujete. Akcija velja do 14. septembra 2019.

Poleg hranilnih izdelkov, pa lahko doma tudi sami nekaj naredite za preprečevanje suhe kože:

- Prhajte se z mlačno vodo, izogibajte se navadnemu milu, vročim kopelim dodajajte vlažilna olja. Prhe naj bodo krajše, saj namakanje v vodi raztopi zaščitno plast kože. Po kopanju in prhanju še mokro kožo namažite z mastno kremo, saj boste tako preprečili uhajanje vlage iz kože.
- Pijte veliko vode, tudi ko niste žejni. Poskrbite za dovolj vitaminov v hrani, še posebej vitamina C.
Kožo vlažite zjutraj in zvečer, piling uporabljajte vsaj enkrat tedensko. Ne pozabite na vlaženje ustnic. - Večkrat dnevno, saj je koža na ustnicah še posebej tanka in občutljiva. Prav tako je potrebno poskrbeti za kožo na rokah, ki je izpostavljena mrazu. Najbolje bo, če roke namažete po umivanju, ko so še nekoliko mokre.
- Kožo dodatno izsušujejo tudi pralni praški in mehčalci, zato z njimi velja ravnati previdno. Uporabljajte jih manj in izberite manj agresivne različice.
- Vsekakor pa na kožo slabo vplivajo stres, alkohol, preveč sladkorja in premalo spanca, zato ne pozabite na zmernost in si vsak dan privoščite kozarec limonade. Koža vam bo hvaležna.

Izdelke Erborian najdete na oddelku kozmetike, v pritličju ljubljanske Name.