MyMASK - KOLEKCIJA NARAVNIH MASK

Vzemite si nekaj časa zase in se prepustite razvajanju. Negujte svojo kožo z novimi  maskami - MyMASK Skeyndor - in uživajte v programu, ki vas odpelje daleč stran od dnevnega stresa … in ob tem poskrbi za vašo kožo. Sprostite se in uživajte v svežini, vlaženju in prečiščevanju kože. To si zagotovo zaslužite!

Če vaša koža potrebuje osvežitev, je zdaj pravi čas za sprostitev in uživanje v izjemnih teksturah, ki jih je Skeyndor ustvaril za vas. Tri maske s katerimi boste koži povrnili vlago, svežino in bleščeč videz.  

Izberite vašo popolno masko:

MyMASK Fruit Jam. Sadna maska, namenjena poživitvi puste kože. Deluje na manjših gubicah in temnih madežih ker združuje dva tipa luščilcev, kisline in abrazivni piling, ki nežno luščita kožo. Očarala vas bo izjemna tekstura gela z jagodnimi semeni. Za vse tipe kože, previdno le pri občutljivi koži.

MyMASK Fresh Sorbet. Osvežilna sorbet tekstura, ki navlaži vašo kožo, še posebej takrat  ko občutite zatezanje. Koži povrne vlago in jo poživlja. Idealna maska za izsušene kože in hitro osvežitev. Primerna za vse tipe kož.

MyMASK Dark Charcoal. Za kožo, ki je izpostavljena onesnaženosti, z nečistočami in odprtimi porami. Glinena tekstura maske z aktivnim ogljem, ki deluje kot piling in prečisti kožo. Po uporabi bo vaša koža bolj gladka in v opazno boljši kondiciji. Za vse tipe kož.

Kako se maske nanašajo?

Fruit Jam in Dark Charcoal:  Nanesite večjo količino proizvoda na obraz in vrat ter pričnite s krožno masažo, kot pri pilingu. Pustite delovati 5 minut, odstranite s priloženo gobico in sperite z vodo. Nato nanesite serum (ali ampulo) in kremo, odvisno od tipa kože in njenih potreb.

Fresh Sorbet: Nanesite večjo količino in pustite učinkovati 5 minut. Pri odstranitvi izvedite krožno masažo s priloženo gobico in odstranite višek maske.

Uporabo maske priporočamo 1 - 2 krat tedensko.

Skeyndor kolekcijo najdete na oddelku kozmetike, v pritličju ljubljanske Name.