Vsako leto ista pesem: »Komaj čakam sonce in poletne dni«! Sončni dnevi nas vedno nahranijo z dodatno energijo, zato ponavadi komaj čakamo, da se lahko prvič zleknemo na teraso in vpijamo tople žarke. Sonce na naši koži pušča posledice skozi celo leto, poletje pa je čas, ko moramo za sijočo kožo še dodatno poskrbeti - še posebej za kožo na obrazu.

Pri tem na lahko pomaga maska za obraz v lističu z učinkom ultra-sijoče in napete kože.

MASKA GLOW SHOT ima takojšen učinek ultra-holografskega sijaja in zdravo sijočega videza! Maska je obogatena z vlažilno hialuronsko kislino in izvlečkom iz sladkega korena, ki pomaga razjasniti polt. Listič je izdelan iz gladkih celuloznih vlaken, ki pomagajo porazdeliti negovalno formulo. MASKA GLOW SHOT deluje kot koncentrat za sijaj, ki nemudoma pomaga:

1. polepšati in zgladiti kožo,

2. navlažiti in s tem napeti kožo,

3. osvetliti in povečati sijaj polti.

Polt je videti bolj enakomerna in sijoča, s holografskim učinkom. Koža je navlažena in polepšana z bisernim, rosnim sijajem.

Uporaba: pred odpiranjem narahlo pritisnite na embalažo, da se maska porazdeli po lističu. Nato razprite listič in ga položite na suho očiščeno kožo obraza. Pustite delovati 15 minut, odstranite listič in s prsti vtrite morebiten preostanek maske v obraz. Koža je pripravljena na naslednje korake v vašem lepotnem ritualu. Maska za enkratno uporabo za takojšnje rezultate.

Ne nanašajte na kožo okrog oči.

Dermatološko preizkušeno.

Nekomedogena formula.

Če nam visoke temperature povzročajo preglavice s potno kožo na obrazu, je prava rešitev maska za obraz v lističu, z učinkom matirane in navlažene kože.

MASKA MATTE SHOT je koncentrat aktivnih sestavin za matiranje in vlaženje, ki ustvari takojšen ultra-mat učinek! Maska je obogatena z izvlečkom iz belega lokvanja iz Koreje, ki pomaga matirati kožo. Listič je izdelan iz gladkih celuloznih vlaken, ki pomagajo porazdeliti negovalno formulo. Maska nemudoma pomaga:

1. matirati kožo,

2. zgladiti teksturo kože,

3. navlažiti kožo in razjasniti polt.

Koža je matirana, navlažena in zglajena, odvečni sebum in videz por pa sta opazno manjša. Polt je nemudoma videti spočita, bolj enakomerna in polepšana.

Uporaba: pred odpiranjem narahlo pritisnite na embalažo, da se maska porazdeli po lističu. Nato razprite listič in ga položite na suho očiščeno kožo obraza. Pustite delovati od 5 do 15 minut*, odstranite listič in s prsti vtrite morebiten preostanek maske v obraz. Koža je pripravljena na naslednje korake v vašem lepotnem ritualu. Maska za enkratno uporabo za takojšnje rezultate.

Ne nanašajte na kožo okrog oči.

*Dermatološko preizkušeno; 15-minutni nanos.

Nekomedogena formula.

Shot maske najdete na oddelku kozmetike, v pritličju Name. Od 12. do 31. avgusta 2019 boste Erborian shot maske na spletu kupovali s 15% popustom, v ljubljanski Nami pa boste ob nakupu 4, plačali 3.