Bioeffect je revolucionarna pomlajevalna kozmetika iz Islandije, ki klinično dokazano deluje na zmanjšanje gub in na pomlajevanje kože. Zasnovali so jo islandski znanstveniki po desetletju biotehnoloških raziskav.Temelji na z Nobelovo nagrado nagrajenem odkritju rastnega aktivatorja EGF, katerega naloga je v koži spodbuditi samoobnovitene procese. Bioeffect je prva blagova znamka na svetu, ki epidermalne rastne faktorje (EGF) pridobiva iz rastlin in ne iz bakterijskih ali živalskih celic. Z njimi je mogoče spodbuditi celice, da se obnašajo tako, kot so se v mladosti. Tako lahko z rastnimi faktorji vplivamo na videz in tudi na površino kože: koža postane bolj gladka in nežna. Poleg povečanja prožnosti kože ter omilitve gub in gubic je najvidnejša biološka reakcija dramatično povečanje kolagena. Rezultati učinkovitosti izdelkov Bioeffect so dokazani z neodvisnimi kliničnimi testiranji, ki so jih vodili svetovno priznani dermatologi.

V liniji kozmetike Bioeffect, so poleg osnovnega pomlajevalnega seruma Bioeffect Egf Serum, še izdelki za nego obraza in telesa. Navdih za izdelke Bioeffect prihaja iz medicinskih raziskav, razvijajo pa jih v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi dermatologi in biokemiki.

Kozmetiko Bioeffect si v ljubljanski Nami od 18. do 23. marca 2019 privoščite 20% ceneje. Popust lahko izkoristite tudi na www.nama.si.