MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Korres: Naravna kozmetika, ki vsebuje pravi grški jogurt

Spoznajte grško lepotno znamko Korres, ki je nastala v najstarejši homeopatski lekarni v Atenah leta 1996. Ustanovitelja sta grški farmacevt Giorgos Korres, ki verjame v moč naravnih sestavin in kemijska inženirka Lena Korres, ki meni, da je narava navdih za znanstvena odkritja. Ker so Grčija, narava, njena apotekarna dediščina, znanost in estetika gonilne sile znamke, Korres zagotavlja varne, učinkovite in naravne izdelke.

Grčija je središče blagovne znamke, raj rastlin in priznana svetovna točka biotske raznovrstnosti. Kljub majhnosti gosti več kot 6.000 rastlinskih vrst, od katerih jih je 1.500 endemskih, zato jih ni mogoče najti nikjer drugje na svetu. Zavestna izbira je bila, da ne gojijo zelišč, ki jih potrebujejo. Spodbujajo ekološko kmetovanje, ohranjajo biotsko raznovrstnost in gojijo ogrožene vrste.

Ko se povežeta znanost in grška več sto let stara znanja o negi kože, nastane Korres Greek Yoghurt linija za nego kože, ki bo postala vaša nepogrešljiva super hrana za kožo. Kot prva in edina linija za nego kože na osnovi pravega grškega jogurta, ji bo nudila zdrav in žameten izgled.

Greek Yoghurt linija s probiotiki je prijazna mikro biomom in vsebuje pravi grški jogurt. Nahrani izsušeno in občutljivo kožo, jo pomiri ter nudi globinsko, 48 urno vlaženje. Linija je obogatena tudi s prebiotiki in inovativnim WaterPatch kompleksom. Ta deluje na podlagi dovršene mikro biomom prijazne tehnologije, ki kožo ščiti, neguje ter krepi, z ohranjanjem ravnovesja mikro biomov.

Linija je bila razvita ob celostnem pristopu k lepoti – Sklenjenem krogu, ki predstavlja pot od semena do kože in nazaj. To pot omogoča 6 Korres laboratorijev: laboratorij za tla, laboratorij za ekstrakcijo, laboratorij za molekule, laboratorij za formule, laboratorij za oblikovanje in laboratorij za reciklažo.

Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser je njihov najbolj poznan globalni čistilec. Bogata peneča čistilna krema, ki učinkovito odstrani vse nečistoče, ličila in maskaro. Formulo sestavljajo vlažilci kože, jogurt in naravna čistilna sredstva, ki preprečijo draženje kože in oči. Pre in probiotiki ter hranilne morske alge, učinkovito in globinsko očistijo kožo vseh nečistoč iz zunanjega okolja.

Greek Yoghurt Comforting Probiotic  Moisturiser vlažilna krema na vodni osnovi, napojena s pravim grškim jogurtom, bo zagotavila koži udobje in vlaženje za mladosten videz. Vsebuje pre in probiotike, Water Patch kompleks, tri vrste hialuronske kisline in hranljive morske alge. Koži nudi 48-urno vlaženje in glajenje ter ohranja mikro biomsko ravnovesje, za zdrav in sijoč videz polti.

Poleg izjemne Greek Yoghurt linije lahko izberate med številnimi drugimi izdelki iz Wild Rose ali Black Pine linije ter izdelki za nego telesa in izdelki za nego las.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gel za obraz Korres
20,40 €
Krema za nego obraza Korres
33,73 €
Šampon za lase Korres
12,52 €
Krema za nego obraza Korres
27,58 €
Nega telesa Korres
15,67 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Korres

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno